Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szőnyeg képes leírás - Lakástextil, lakástextiliák.tlap.hu
részletek »

Szőnyeg - Lakástextil, lakástextiliák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakastextil.tlap.hu » Szőnyeg
Keresés
Találatok száma - 27 db
Stile Interior

Stile Interior

A Stíle Interio lakberendezési üzlet ötlete már rég megfogalmazódott, ugyanis a Váci úton lévő Stíle fürdőszobaszalon kapcsán felmerült az igény egy egyedi, modern és mindenki számára elérhető lakberendezési kiegészítőkkel és ajándéktárgyakkal foglalkozó szalonra. Így 2007. március 30-án megnyitottuk Magyarország és Budapest legfrekventáltabb bevásárlóközpontjában, a Westend Citycenter földszintjén üzletünket, ahol olasz, spanyol, kanadai és egyéb, a mai trendeknek megfelelő képkeretek, fotóalbumok, gyertyák, lámpák, órák, vázák, kisbútorok, konyhai- és fürdőszobai kiegészítők, továbbá modern stílusú nappali-, elő- és hálószoba és étkezőbútorok kaphatók. 2007 novemberében újabb üzletet nyitottunk az Aréna Pláza földszintjén, ahol teljes termékpalettánk szintén megtalálható.

Diego

Diego

A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. A franchise rendszer lényege, hogy minden boltjában azonos arculattal jelenik meg, azonos termékválasztékkal, azonos szolgáltatással, szervizzel és azonos árakkal igyekszik a vevők lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálását biztosítani.

Bétex

Bétex

A világ valamennyi kultúrnépe foglalkozott már a legrégebbi időkben is szőnyegkészítéssel. Részben az időjárás viszontagságai ellen védekeztek a szőnyegekkel, részben díszítettek velük. Üzleteinkben kézi és gépi, modern és klasszikus mintájú szőnyegek óriási választékával várjuk vásárlóinkat. A szőnyegeket előállítási módjuk szerint két fő csoportba sorolhatjuk: kézi technikával készített szőnyegek, illetve gépi előállítású szőnyegek. A kézi csomózású szőnyegek értéke a használat során, inflációt meghaladó mértékben nő, ezért vásárolják befektetésként is. A gépi csomózású szőnyegekre ez nem mondható el, legyenek azok bármilyen jó minőségű gyapjúból és akár egymillió csomószám felettiek. Otthonunk melegségének, esztétikájának elengedhetetlen kelléke a szőnyeg, hiszen hangulatot, meghittséget képvisel, megtöri a padlóburkolat ridegségét, tompítja a hangokat, hőszigetel. Fontos, hogy mintázata, színe a többi textília stílusával, színével összhangban legyen. Mivel a szőnyeg nagy igénybevételnek van kitéve, minél kopásállóbbnak kell lennie. Legtartósabbak a sűrű szövésű, erős bolyhozatú, természetes és műszálas anyagok keverékéből készült szőnyegek. A szőnyegek kiválasztása ...

Positivo

Positivo

A Positivo által ajánlott szőnyegek kiemelkedő gyártók termékei, melyeknek zöme műszálas, antiallergén anyagból készül. A POSITIVO egy magyar tulajdonú cég, melyet sokéves belsőépítészeti, építészeti és építőpari tapasztalattal azért hoztunk létre, hogy a hazai belsőépítészet számára olyan kiemelkedő és magas minőségi színvonalú alapanyagokat biztosítsunk (pl. műbőr, szőnyeg), amelyek a mai hazai kínálatból kiemelkednek és egy egyedi stílust képviselnek." műbőr,szőnyeg,szőnyegek ...

Szőnyegáruház

Szőnyegáruház

Szolgáltatásaink: szőnyegszegés (csak új szőnyeg esetén); burkolatfektetés, szőnyegpadló- és pvc-ragasztás (teljes anyagbiztosítással is); méretre vágás; szaktanácsadás; házhoz szállítás; szőnyeg-, bútor-, gépkocsikárpit-tisztítás. GYŐZŐDJÖN MEG A VÁLASZTÉKRÓL ÉS MINŐSÉGÜKRŐL SZEMÉLYESEN! SZÍVESEN VÁRJUK ÜZLETÜNKBEN. Elérhetőségünk: Címünk: 6000 Kecskemét, Dózsa György út 20. Telefon/fax: 76/504-195, 76/485-167, Nyitva tartás: H-P: 9 - 18 óráig / Szombat: 9 - 12 óráig, E-mail: szekelyi@mail.datanet.hu, Skype: szonyegaruhaz ... Szőnyegek: Az oldalon látható termékeink csak ízelítőül szolgálnak választékunkból, a teljes kínálatunk ennél lényegesen nagyobb. Ezért szívesen látjuk üzletünkben. (Ha ellátogat oldalunkra és ott böngészik, akkor a termék neve megjelenik, ha az egér mutatóját az adott szőnyegfajtára viszi, illetve ha a szőnyeg képére rákattint, s nagyobb méretben megjeleníti azt.) Várjuk szeretettel. és jó böngészést, vásárlást kívánunk!

Szőnyegország

Szőnyegország

A P-Floor KFT-t 1993-ban családi vállalkozásként alapítottuk, majd az évek folyamán a szőnyeg, lakástextil szakma egyik ismert szereplőjévé váltunk. "Szőnyegország" márkanév alatt saját boltokat üzemeltetünk, emellett pedig nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk. Üdvözöljük Szőnyegországban! Kényelmes, meleg, hívogató avagy az édes otthonra vágyik? Lakjon szebb környezetben már a kezdetektől! Ha szóba jön, hogy szebb környezetben lakjunk. Biztos valami különleges, egyedi dolgot szeretnénk. Segítségünkkel ezt könnyedén megvalósíthatja, üzleteinkben szinte mindent megtalál, amire Önnek szüksége van. Egyedülálló választékot nyújtunk Önnek a kreatív dekorációktól a lakberendezési ötletekig, a padlóburkolatoktól a lakástextilekig, ehhez párosul kollégáink és lakberendezőink szaktudása. A kezdetektől gondoskodunk arról, hogy szebb lakókörnyezet Önnek ne csak álom maradjon! Ön kiszámolta már, hogy mennyi fölösleges idejébe és energiájába került a szakemberek kérése, az otthon felújítása vagy átrendezése? A minőségről és garanciáról nem is beszélve? Milyen csodálatos lenne, ha az Ön ötleteit és kivánságait kollégáink optimálisan megterveznék és az utolsó folyamatig ...

Brinkus Design

Brinkus Design

A tervezés egy szenvedély, mely az agyban születik és egyszer csak elkészül annyira, hogy papírra lehet vetni. Szőnyeg, Lakástextil. Handtufting technikával készített egyedi formaszőnyegek, egyedi ágytakarók, hímzett ágyneműk, formapárnák, lakástextilek tervezése és gyártása. Brinkus Design Bt., lakberendezés, textiláru, textilipar, lakáskultúra, lakástextil, iparművészet, iparművészeti alkotás, ágynemű, ágytakaró, ágyneműgarnitúra, formaszőnyeg, szőnyeg. - Becsülni, támogatni és nem irigyelni kellenne a 10-20 év kemény munkáját újra és újra frissítő magyar műhelyeket, melyek hazai ipar,befektetők, hathatós mecenatúra híján saját szervezésű manufaktúrára, önerőre épülve léteznek. Az Origo Design, a Gepetto Stúdió, a Redform, az Eventuell csoport, a Palmetta Galéria, a Szikszay bútorstúdió, az Artica Design, az Ivánka, Brinkus és a Desidea Stúdió gazdaságunk lidérces változásaitól függetlenül működik, művészei csaknem kivétel nélkül külföldi és magyar díjakkal jutalmazott tapasztalt és hiteles tervezők, akik az idén is várják a munkáik iránt érdeklődőket a Műcsarnok falai közé ...

Artneo

Artneo

Exkluzív, kézi csomózású nepáli gyapjúszőnyegek végtelen választéka. Egyedi igény szerint selyem, kender, csalán alapanyag felhasználása. Szőnyegeink módosíthatók: változtatható nagyságuk, színük, design-juk és csomósűrűségük is; a 125 színből és nagyfinomságú selyemszálból bármilyen kombináció választható. ARTNEO, 1036 Lajos u. 51., 1036 Budapest, Telefon: 06-1-240-0029, E-mail: info@artneo.hu - Az ARTNEO hozzáállása nem annyira végletes, mint egy szőnyeges" ismerősömé, aki azért nincs jelen a weben, mert szerinte csak olyan honlapot érdemes készíteni, ahol minden tudnivaló megtalálható a technikákról, a stílusokról, az anyagokról, a mintákról. Erre viszont nincs idejük, energiájuk, kompromisszumos megoldást pedig nem szeretnének. Az ARTNEO nyitóoldala jól sikerült. Egyszerű, mégis felkelti a látogató figyelmét. Érdemes lenne ügyesen (a levegős elrendezés megbontás nélkül) elhelyezni a cég címét, telefonszámát is ...

California szőnyeg

California szőnyeg

A CALIFORNIA SZŐNYEG 1994 óta áll vevői rendelkezésére. Padlószőnyeg forgalmazásával, annak kivitelezésével foglalkozunk. A feszített technológia specialistái vagyunk, melyet elsőként kezdtünk el Magyarországon alkalmazni az otthonokban.

Hirdetés
Kabiri Szőnyegház : Kézi Csomózású Szőnyegek Áruháza

Kabiri Szőnyegház : Kézi Csomózású Szőnyegek Áruháza

Kézi csomózású szőnyegeink nagy részét magunk választjuk ki és importáljuk Afganisztánból, Pakisztánból. Folyamatosan megújuló több száz szőnyegből álló árukészletünk - amelyből nem hiányoznak az iráni, türkmén mestermunkák sem - biztosítják, hogy a Kabiri Szőnyegházat meglátogatók a kívánt minőségben és méretben találják meg az ízlésüknek megfelelő szín-, és mintavilágot.

Szőnyeg - Dózsa Szőnyegáruház

Szőnyeg - Dózsa Szőnyegáruház

Cégünk 1994 óta foglalkozik melegburkolati termékekkel, kiegészítőkkel és ezeknek a kivitelezésével.Az egész ország területén ingyenes felméréssel és szaktanácsadással segítjük ügyfeleinket a lehető legjobb padló kiválasztásában.

Szőnyeg tisztítás felsőfokon-Vorwerk

Szőnyeg tisztítás felsőfokon-Vorwerk

A Vorwerk Kobold termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Quality Direct Kft. Cégünk 2002-ben alakult, növekedése és ezzel a Vorwerk Kobold termékek magyarországi piachódítása 6 éve töretlen. Büszkék vagyunk arra, hogy mind több hazai háztartásban és intézményben takarítanak a világ minden pontján a minőség szimbólumaként is megjelenő Vorwerk Kobold készülékekkel.

Hilal Kft., keleti szőnyegek

Hilal Kft., keleti szőnyegek

A Hilal Kft. lakástextília, szőnyeg, függöny és lakásdekorációs kínálata Magyarországon egyedülálló a kelet varázsának jegyében. 1998 óta állunk rendelkezésére kedves vásárlóinknak. Modern és hagyományos keleti mintával készült szőnyegeket, futókat kínálunk selyem, akril és polipropilén alapanyagból. Műszálas és természetes alapanyagú függönyök és sötétítők kaphatók óriási szín- és méretválasztékban, méretre elkészítve is. Abroszok, terítők, díszpárnák bőséges minta-, szín- és méretválasztékát tudjuk biztosítani. Kapható PVC asztalterítő sokféle mintával (kétféle vastagságban) 20 méteres tekercsekben és kívánság szerint méretre vágva is. Az országban összesen négy helyen várjuk kedves vásárlóinkat, két budapesti és két salgótarjáni kereskedésünkben.

Agas szőnyeg

Agas szőnyeg

Szőnyeg katalógusunkat elsősorban azzal a céllal indítottuk útjára, hogy az érdeklődők számára egy átfogó, minden szőnyegtípust részletesen bemutató reprezentatív válogatást mutassunk be a Hajós utca 1. szám alatti boltunk több mint 2000 szőnyeget felölelő kínálatából. A szőnyegeket területenként csoportosítottuk, így jól megkülönböztethetőek a különféle típusok valamint az eltérő területeken hagyományosan kialakult formai és technikai jellegzetességek. Elindítottunk egy új az egész országra kiterjedő ingyenes házhoz szállítási szolgáltatást is, melynek részleteiről a fenti két linken találhat hasznos információkat.

Szőnyegmester

Szőnyegmester

Nézzen körül, és válogasson széles szőnyeg kínálatunkból. Nálunk megtalálhatja a modern, klasszikus, gyapjú szőnyegeket, a gyermek szobákba, lépcső feljárókra való szőnyegeket. A Szőnyegmester segít önnek, hogy megtalálja álmai lakástextíliáit , mely otthonosabbá teszi lakását, és melyen élvezettel lépkedhet a mindenapokban. A Szőnyeg kereskedelem megtalálható Békéscsabán, és Békésen. Ha nálunk vásárol lakjon Békéscsabán, Szarvason, Orosházán, Békésen, Mezőberényben, Gyulán, bárhol Békés megyében, vagy akár távolabb, megéri benézni hozzánk. Kedvező árak, széles kínálat, minőségi termékek. Kereskedelmünkben mindent megtalál ami lakástextil. Így egyhelyen felöltöztetheti lakását, minőségi termékekkel, kedvező árakon.

allergen kontroll

allergen kontroll

Szakmai tevékenység Az új építésű házak minősége döbbenetesen rossz, a régi házak pedig lassan lakhatatlanná válnak. Komfortérzetünk rohamosan romlik és gyermekeink egyre több allergiás betegségben szenvednek. A vizes, rossz szigetelésű, dohos, penészes lakókörnyezetben szervezetünk folyamatos allergénterhelésnek van kitéve, ez pedig egészségkárosodáshoz vezet. A hozzánk forduló ügyfelek számára műszeres épület és levegődiagnosztikai vizsgálatokat végzünk. Személyre szabott javaslatokat dolgozunk ki az Ön számára a mérési eredmények alapján az egészséges lakókörnyezet kialakításához. Független szakembereink az Ön érdekeit képviselik a leghatékonyabb megoldás keresése során. Műszeres ill. laboratóriumi vizsgálatokkal vállaljuk allergiás panaszai hátterének felderítését, rejtett allergén források kimutatását, légkondicionálók, falpenész, atkák, beteg épület levegő vizsgálatát. Igazságügyi szakértőink falpenész, vizesedés és más épülethibák miatt kialakult panaszok jogszerű megoldásában is segítenek. Az általunk elért eredmények minden esetben jelentős változásokat hoznak. Szakembereink több éves építőipari tapasztalattal a hátuk mögött, átfogó ismeretekkel rendelkeznek az energia-megtakarítás területén mind a kutatás-fejlesztést, mind a gyakorlati munkálatokat, illetve a folyamatos minőség-ellenőrzést illetően. Cégünk dinamikusan fejlődik, így ma már számos referenciával al

Szennyfogó

Szennyfogó

Az oldal elsősorban a 3M szennyfogó szőnyegek forgalmazásával, és telepítésével kapcsolatos információkat tartalmaz, továbbá egyéb szennyfogó szőnyegek, mint uszodai, tisztatéri, ergonómiai szőnyegek, valamint konyhahigiéniai termékekkel kapcsolatos információkat, és terméklistákat, és részletesen foglalkozik csúszásgátló termékekkel is.

Tuti menü