Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nagykereskedés képes leírás - Lakástextil, lakástextiliák.tlap.hu
részletek »

Nagykereskedés - Lakástextil, lakástextiliák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakastextil.tlap.hu » Nagykereskedés
Keresés
Találatok száma - 26 db
Kőbányai Textil kereskedelmi Kft.

Kőbányai Textil kereskedelmi Kft.

Lakástextil: ágynemˆk, paplanok, lepedôk, törülközôk, konyharuhák, hálózsákok - Telefon: (36-1) 414-0378, 414-0379, Fax: (36-1) 410-6959, Cím: 1158 Budapest, Sztárai Mihály tér 10. A határozottan látható minőség, és ami láthatatlan, de a minőség meghatározója. egyszínű és tarkán szőtt félgyapjú és tiszta gyapjú öltöny, valamint kosztümszövetek, mellvászon és borító, hurkolt közbélés. Munkaruhaanyagok: pamut, és kevertszálas összetételben, 170 g/m2-tôl 240 g/m2-ig - Lakástextil: ágyneműk, paplanok, lepedők, törülközők, konyharuhák, hálózsákok. Ing- és blúzanyagok: Vliesek, gallérbélések ... KUFNER ragasztós közbélések: Könnyű szövött batisztbélések ingek, blúzok eleje, kézelô és gallér aláragasztására. Hurkolt bélések frontfixáláshoz: könnyˆ poliamid-viszkóz bélés blézer eleje aláragasztására, középnehéz bélés zakó, kabát eleje aláragasztására, dupla-strech közbélések a divatszövetekhez, finom poliészterfilament bélés nôi ruhákba és blúzokhoz, mikroszálasokhoz is, bőr és szőrme alátétanyag, amellyel már 80-90 *C-on is tartós ragasztás érhető el. - Ragasztóbevonatos vliesek, Elejevásznak, Ragasztós szalagok, Ragasztórács aljafelhajtáshoz, kétoldali ragasztáshoz, mellvászon ...

Mirox

Mirox

Cégünk 1994-ben alakult mint gyártó és nagykereskedelmi cég. Forgalmazott termékeinket folyamatosan bővítettük és jelenleg a következő termék főcsoportokat forgalmazzuk: függönyök, dekor anyagok, karnisok, paszományok és függönyözési segédanyagok. 2002-ben a függönyözéshez elengedhetetlen egyedi karnisgyártást is beindítottuk. Felismertük, hogy partnereink számára is fontos szempont, hogy egy megbízható beszállítótól szerezhessék be a munkáikhoz felhasznált termékeket, ezért elérhetővé tettük az egyedileg gyártott karnisok értékesítését is. Minden év szeptemberében a Házi Kiállítás és Vásáron ismerkedhetnek meg vevőink az újdonságainkkal. Karnisgyártó üzemünkben a karnisszereléssel kapcsolatos, technikai tanácsokat, varrodánkban szabás-varrási segítséget tudunk nyújtani (lásd aktuális rendezvények). Minden kedves új és leendő partnerünket szívesen látunk a bemutatótermünkben, ahol a cégünk teljes programja megtalálható - egész évben várjuk vásárlóinkat.

Bevol Exkluzív Lakástextil

Bevol Exkluzív Lakástextil

A Bevlo Textil Kft. 1997-ben alakult. Kezdetben a cég tevékenysége a Holland Kobe textilek magyarországi képviseletére korlátozódott. 2002-ben a Német Fuggerhaus szövetek, valamint a Belga Arte tapéták importjával bővült a kínálat. Ennek ellenére a passzív piaci magatartás és az erősödő versenytársak miatt a forgalom évről évre csökkent. A többségi tulajdonos úgy döntött, hogy eladja a céget. Vevőként a kecskeméti Magony-Text Kft. jelentkezett. Ez a cég Kecskeméten a kiskereskedelemben szerzett tapasztalatokat, 14 éve üzemelteti saját tulajdonú üzleteit, működteti varrodáját és karnis összeszerelő műhelyét. Az erős kiskereskedelmi környezet ellenére helyi szinten piacvezetővé vált. Ebben az időszakban a cég vezetői új kihívásokat keresve kezdődték meg a tárgyalásokat. A tulajdonos váltásra 2004-ben került sor. Első lépésként egy új, az eddiginél színvonalasabb bemutatóterembe költöztünk. Igyekeztünk vásárlóink számára zökkenőmentessé tenni az átalakulást. Választékunkat tovább bővítjük. Arculatunkat ügyfeleink igényeire építve tervezzük. A kiváló minőségű termékek mögé hasonló színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk. Kínálatunkat úgy alakítjuk, hogy azok kiegészítsék egymást. Termékeink az igényes, magas minőségi követelményeket támasztó vásárlók részére készülnek, áraink is ezt tükrözik.

HTK Horizonte Kft.

HTK Horizonte Kft.

A cég 1989-ben alakult, textil termékek importjával, nagykereskedelmével foglalkozik. Tevékenységi körünk főként a lakástextilre és az ezzel kapcsolatos kiegészítőkre koncentrál. Megtalálhatóak nálunk például: fényáteresztő anyagok, dekor függönyök, kárpitok, behúzószalagok, karnisok.

Rovitex

Rovitex

Cégünk 1996-ban alakult azzal a fő céllal, hogy jó minőségű termékekkel és magas színvonalú szolgáltatásaival meghatározó szereplővé váljon a magyar lakástextil piacon. Célunknak tekintjük még jelenlegi és jövőbeli partnereink körének bővítését és a legújabb trendek, irányzatok bemutatását. A minőséget szem előtt tartva törekszünk minél szélesebb vásárlói réteg igényeit kielegíteni.

P-Floor

P-Floor

A P-Floor KFT-t 1993-ban családi vállalkozásként alapítottuk, majd az évek folyamán a szőnyeg, lakástextil szakma egyik ismert szereplőjévé váltunk. "Szőnyegország" márkanév alatt saját boltokat üzemeltetünk, emellett pedig nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk.

Pannon-Flax

Pannon-Flax

A Pannon-Flax Győri Lenszövő NyRt. elődjét 1911. január 1-jén alapították Mechanikai Len- és Kenderszövő, Kikészítő és Impregnáló Taussig Sámuel és Fiai néven. Az üzem széles termékválasztékát abroszok, törölközők, ruhavásznak, ponyva- és vitorlavásznak, műszaki textíliák alkották. A gyárat a II. világháborúban lerombolták, 1945 májusában kezdte meg újra a termelést. 1948-ban Győri Szövőgyár néven államosították, majd 1963-ban az ország lenipari vállalatainak összevonásakor a Buda-Flax Lenfonó és Szövőipari Vállalat Győri Szövőgyára lett. 1988. október 12-én Buda-Flax Győri Lenszövő Rt. néven jogelőd nélküli társasággá alakult, nevét 1994. november 24-én Pannon-Flax Győri Lenszövő Rt-re változtatta. A társaság részvényeit 1991. június 3-án vezették be a Budapesti Értéktőzsdére B kategóriában, nyilvános kibocsátást követően. 2009. január 1-től a textilipari tevékenység jelentős részét a Pannonflax Textil Kft. végzi. A Pannon-Flax NyRt. jelenleg elsősorban befektetési és ingatlanfejlesztési tevékenységgel foglalkozik.

Hilal Kft.

Hilal Kft.

A Hilal Kft. lakástextília, szőnyeg, függöny és lakásdekorációs kínálata Magyarországon egyedülálló a kelet varázsának jegyében. 1998 óta állunk rendelkezésére kedves vásárlóinknak. Modern és hagyományos keleti mintával készült szőnyegeket, futókat kínálunk selyem, akril és polipropilén alapanyagból. Műszálas és természetes alapanyagú függönyök és sötétítők kaphatók óriási szín- és méretválasztékban, méretre elkészítve is. Abroszok, terítők, díszpárnák bőséges minta-, szín- és méretválasztékát tudjuk biztosítani. Kapható PVC asztalterítő sokféle mintával (kétféle vastagságban) 20 méteres tekercsekben és kívánság szerint méretre vágva is. Az országban összesen négy helyen várjuk kedves vásárlóinkat, két budapesti és két salgótarjáni kereskedésünkben. Szeretettel várjuk érdeklődő partnereinket

Marcosy

Marcosy

A Marcosy Kereskedelmi és Lakberendezési Kft.-t bútorszövetek importjára és nagykereskedelmére alapítottuk 1991-ben. Egy évtizedes töretlen fejlődés után 2001-ben 1300 m2-en megnyitottuk kis- és nagykereskedelmi bemutatótermünket és áruházunkat Székesfehérváron, melyben a bútorszöveten túl már bútorok és egyéb lakberendezési kiegészítők is helyet kapnak.

Hirdetés
Skorpió Poló Kft.

Skorpió Poló Kft.

lakástextil nagykereskedelem, közvetlen importból származó textil méterárut és darabárut kínálunk viszonteladóknak és készítőknek

Ceteks Kft.

Ceteks Kft.

* Ágytakaró * Akciós termékek * Aquamat fürdőszobai szőnyeg * Ceteks viaszos vászon * Fantastik viaszos vászon * Florista viaszos vászon * Függönyök * Fürdőszobai szőnyegek * Konyhai kiegészítők * Lace pvc csipke terítő * Majestik PVC kétoldalas terítő * Otantik vékony viaszos vászon * Terítők * Törölközők * Zuhanyfüggöny Lakástextil nagykereskedésünk hazai működése 2000-ben kezdődött. Családi vállalkozásként indult, mely napjainkban stabil anyagi háttérrel rendelkező közép vállalattá fejlődött. Évente többször részt veszünk a hazai és külföldi lakástextil kiállításokon. Állandó kedvelt termékeink mellett rendszeresen újdonságokkal frissítjük választékunkat, melyeket az aktuális textilipari trendeknek megfelelően választunk ki. Mindezek mellett piackutatásokat is végzünk, hogy maximálisan kielégítsük viszont eladó partnereink igényeit. Törökország legnagyobb lakástextil gyárainak kizárólagos hazai forgalmazóiként, garantáltan kedvező árakat tudunk biztosítani Önöknek. Központi raktárunk 1000 m2-en működik 250 -300 féle lakástextilipari áruval várjuk vásárlóinkat. Fő profilunk a viaszos vászon ,pvc kétoldalas asztalterítők, Aquamat antibakteriális univerzális szőnyeg továbbá széles választékban megtalálhatóak a csipke és damaszt abroszok, ágytakarók, fürdőszoba szőnyeg szettek, zuhanyfüggönyök, fürdőszobai csúszásgátló szettek, 100% pamut anyagú minőségi törölközők, konyhai edény és tepsifogó kesztyűk és tálaló garnitúrák, konyharuhák, szivacsok, ajtó és ablakszigetelők, ülő párnák, plédek, vasaló állványhuzatok. Reméljük, ellátogat hozzánk! Köszönjük szépen az érdeklődését!

Inku

Inku

2008. november 1-től az INKU-Böhm Kereskedelmi Kft. átvette az INKU padlóburkolatok és BÖHM exkluzív függöny, dekor és tapéta kollekciók kizárólagos magyarországi nagykereskedelmi értékesítését. Portfoliónk alappillérét a padlóburkolatok jelentik. A forgalmazott márkák (INKU, BALSAN, BALTA, ENIA, ANGELO, ARTE ESPINA, MELAN, PERGO, WOODLINE stb.) kiemelkedő választékot biztosítanak partnereinknek. Kínálatunk fontos elemei a lakástextíliák (fényáteresztő- és sötétítő- függöny, dekorációs anyag, bútorszövet, pléd, ágytakaró, ágynemű) és a tapéták. A szortimentben olyan márkák találhatóak, mint a BÖHM, TRENDY, CHARMANT, MORA, ANTILO, FUN-DECO.

Imexim matracvédő lepedő

Imexim matracvédő lepedő

A Kft a BERNDORF evöeszközök és a CANDOL asztali olajlámpák importjával és honi értékesítésével kezdte el tevékenységét. Az árukínálat 1997-ben a BONSOM matracvédö lepedök gyártásával és értékesítésével bövítette. A Kft mára már meghatározó tevékenységévé vált a matracvédő lepedők gyártása és értékesítése. Széles anyagvállasztékkal rendelkezünk, melynek a hátterét a kiváló minőségű Bonsom, Damson és HT Bravo tipusú anyagok biztosítják. Az alapanyagok KERMI, ÖKO STANDARD EU - minősítéssel rendelkeznek, ill. a EM Orvostechnikai Hivatal is regisztrálta. Napjainkra a cég kiváló termékeivel kivívta a vásárlók -, kórházak, szállódák stb. - elismerését.

Ajour

Ajour

Köszöntjük az Ajour Line Kft. megújult honlapján! Cégünket 2001-ben alapítottuk tíz évnyi előzetes tapasztalatgyűjtés után. Fő tevékenységünk a lakástextil nagykereskedelem. Termékeink: * függönyök * dekorok * sötétítő anyagok * bútorszövetek Az általunk forgalmazott termékek szinte valamennyi városunkban és a környező országok többségében is megtalálható. Minden munkatársunk azon fáradozik, hogy viszonteladóink a lehető leggyorsabban és a legjobb minőségben hozzájuthassanak a megrendelt termékekhez. Az új termékek, kollekciók bevezetésénél mindig maximálisan arra törekszünk, hogy minden kedves vásárlónk és a lakosság igényeinek is megfeleljünk. Számunkra nagyon fontos a partnereinkkel való jó kapcsolat és ahogy mosolyra is mindig szükség van, úgy maradjon mindig "...egy kis rés a fénynek" !

Siker kft.

Siker kft.

A Siker Kft. 1990 óta folytat textil kis-és nagykereskedelmi tevékenységet Kecskeméten. Cégünk különféle méteráruk importőreként nagy választékban kínálja pamut és pamut-poliészter vásznait (fehér és nyomottmintás vásznait), viaszos vászon terítőanyagait, szenny- és víztaszító damaszt anyagait, flaneleit, valamint különböző színű és minőségű TNT-it (nem szőtt textília). Emellett molinó (nyers vászon) forgalmazásával is foglalkozunk. Kínálatunkban szerepelnek még ágyneműk, törülközők, gyapjú- és műszál töltésű párnák, paplanok, függönyök, drapériák, melyeket versenyképes áron kínálunk. Árukészletünket évek óta közvetlen importból szerezzük be és a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük. Széles termékpalettánk mellett különböző szolgáltatásokat is vállalunk, mint például: bérbolyhozás, szegőszalag vágást. Partnercégeink Pakisztánból, Marokkóból, Kínából, Belorussziából és Szlovákiából származnak. Vevőkörünket elsősorban a magyar készítők és viszonteladók alkotják. Célunk az import és export tevékenység további fejlesztése, újabb belföldi és külföldi partnerek felkutatása, valamint vevőink igényeinek teljeskörű kielégítése. A Siker Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. telephelye Kecskeméten, a Bodzai utca 4. szám alatt található, ahol egy 700 m2-es raktárban, hatalmas árukészlettel várjuk kedves vásárlóinkat. Ügyvezető: Sinka Sándor Siker Kft

Szintetika

Szintetika

Lakástextil nagykereskedésünk nap, mint nap azon dolgozik, hogy az Ön üzlete megfelelő minőségű, árut tudjon biztosítani vásárlói számára. Termékkörünk kialakításánál kiemelt figyelmet fektetünk a kiválasztott függöny, sötétítőfüggöny és egyéb termékeink magas ár-érték arányára. A függönyök legkülönbözőbb fajtáin kívül kínálatunkból választhat darabárukat: ágyneműt, ágytakarót, plédet, terítőt. Ezeknek a textileknek meghatározó szerepük van lakásunk otthonosabbá tételében, míg más lakástextilek használati szerepet töltenek be otthonunkban, az étteremben, vagy a hotelszobában. Legyen Ön lakástextil üzlet-, közület-, szálloda- vagy étteremtulajdonos, szorgos csapatunk azon fáradozik, hogy Ön és vásárlói örömüket leljék a textilek használatában. Oldalunkon bővebb információt gyűjthet a termékeinkről és a hozzájuk kapcsolt szolgáltatásainkon kívül cégünkről, életének eseményeiről, híreiről.

Profitmax2004 Bt.

Profitmax2004 Bt.

Textil és lakástextil termékeket gyártó vállalkozásunk története A Profitmax 2004 Bt. textil és lakástextil termékek előállításával és kereskedelemével foglalkozik 2004-óta. A cégünk fő profilja az autóüléshuzat-készítés, a díszpárnavarrás, valamint a rongy- és gyapjúszőnyegszövés. Stratégiai célkitűzésünk magas minőségű termékek gyártása, alacsony áron, vagyis kedvező ár/érték arány létrehozása. Folyamatos beruházásainknak köszönhetően a legmodernebb technológiákat alkalmazva, kiváló termékeken keresztül biztosítjuk partnereink állandó megelégedettségét.

Tuti menü