Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakástextil, függöny képes leírás: Alda - Manpet [4. oldal]
részletek »

Lakástextil, függöny: Alda - Manpet [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakastextil.tlap.hu » Lakástextil, függöny
Keresés
Találatok száma - 76 db
Alda függöny és lakástextil

Alda függöny és lakástextil

Kínálatunkban megtalálható: függöny, sötétítő függöny, fényáteresztő függöny, lapfüggöny, római roló, blackout függöny, kárpit, egyéb lakástextil,tapéta, alumínium karnis, profil karnis, rúd karnis, lapfüggöny karnis, roló szerkezet, reluxa, pliszé függöny, szalagfüggöny. Üzletben függöny, lakástextil, kárpit anyag és karnis választás. Méretre varrás, karnis és függöny szerelés. Helyszíni felmérés, tervezés, kivitelezés, lakberendezési tanácsadás, látványterv készítés. Függöny, ágytakaró, párna varrása.

Abroszguru - A teritő birodalom

Abroszguru - A teritő birodalom

Az abroszguru csak terítő varrásra szakosodott weblap. Tetszőleges méretben, kör, téglalap vagy ovál alakban megvarrjuk terítőjét a kívánt anyagból, tetszőleges színben. Webáruházunkban számtalan kombinációban rendelhetők a standard méretű terítők. Ami üzletünkben nem szerepel, azt rendelésre megvarrjuk.

Röltex - rövidáru, méteráru, lakástextil

Röltex - rövidáru, méteráru, lakástextil

A több mint 60 éve alapított RÖLTEX kereskedelmi hálózat legjobb hagyományait követve igyekszünk árukészletünket és választékunkat úgy összeállítani, hogy a családban, háztartásban nap mint nap felmerülő varrással, szabással, kötéssel, horgolással, díszítéssel, dekorációval és kézimunkával kapcsolatos igényeket maradéktalanul ki tudjuk elégíteni. Legfőbb tevékenységeink: rövidáru, méteráru, lakástextil, kézimunka és szabás-varrás kellékek

Textilböngész

Textilböngész

Webáruházunk termékei: készfüggönyök magasság szerint kategorizálva,fényáteresztő függönyök, sötétítők, vásznak méterben, műanyag karnisok és alkatrészei, fürdőszoba szettek, ágytakarók, díszpárnák, falvédők, rongyszőnyegek, szegett szőnyegek, kész szőnyegek, gyerek szőnyegek, gyerek falvédők, lábtörlők, ágytakarók, konyhai kiegészítők és egyéb lakástextilek. Folyamatosan változó akció a kifutó termékekből.

Függöny webáruház - Ágytakaró - Lakástextilia

Függöny webáruház - Ágytakaró - Lakástextilia

Függöny, sötétítő egyedi méretben, több szabásminta alapján. Drapériák, bogenek széles választéka. Steppelt ágytakaró, díszpárna, falvédő. Terítő minden asztalformára. Egyedi igényekre szabott lakástextília webáruház, lakásfelmérés, házhoz szállítás, ingyenes fogásminta kérés. Az OnlineTextil .hu oldalon nem csupán egyedi szabásminta alapján elkészített függönyt rendelhet, itt mindent megtalál, amire szüksége lehet: ágytakarót, díszpárnát, terítőt minden asztalformára és falvédőt is.

Abinet Ajándék Webshop

Abinet Ajándék Webshop

Ajándékzug webáruházunkban ajándék termékeket rendelhetnek a kedves vásárlók. A csomagot házhoz szállíttatjuk, így maximális kényelemmel vásárolhatnak tőlünk. Termékpalettánkon számos ajándéktárgy és nagyon sok lakásfelszerelés is megtalálható. Legyen szülinap, névnap, karácsony, valentin nap, ballagás, anyák napja, nőnap, esküvő, vagy csak magadat szeretnéd megajándékozni, nálunk biztosan megtalálod megfelelőt! Több, mint 10.000 termék közül választhatsz!

Függöny Express VI.BP

Függöny Express VI.BP

TERMÉKEINK:Függöny, szalagfüggöny, függönyvarras, reluxa, előlaposkarnis, karnisszerelés, lakástextil, török textil üzlet budapesten olcsó függöny olcsó karnis függöny outlet bolt budapest függönyök, karnisok textilek Függöny, karnis üzlet VI.Budapest http://www.fuggonyvarras.co m TERMÉKEINK:Függöny, szalagfüggöny, függönyvarras, reluxa, előlaposkarnis, karnisszerelés, lakástextil, török textil üzlet budapesten olcsó függöny olcsó karnis függöny outlet bolt budapest függönyök, karnisok textilek Függöny, karnis üzlet VI.Budapest http://www.fuggonyvarras.co m

És Galéria

És Galéria

Függöny, Tapéta, Szőnyeg, Lakberendezés, Tanácsadás. A felméréstől a felrakásig. Teljeskörü szolgáltatás...Önnek is gondot okoz, hogy egy 5x10 cm-es anyagmintából nem tudja elképzelni milyen lesz a függönye? Megnyugodhat! Nincs egyedül ezzel a problémával. Ügyfeleink nagy része így keres fel minket. Bízza ránk, majd mi elképzeljük! Megtervezzük, lerajzoljuk és elkészítjük. Több ezren bíztak már bennünk. Ügyfeleink üzenete Önnek/Õk így jellemeznek minket: pontosak, megbízhatóak, korrektek, kedvesek és barátságosak, pont olyan lett, mint amilyet ígértek

Szalagfüggöny

Szalagfüggöny

Mit kell tudni ahhoz, hogy megfelelően döntsünk a szalagfüggöny választásával kapcsolatban? Az oldalon több szempont szerint vizsgálhatjuk meg ezt a témát. A szereléstől kezdve a mozgatáson, tisztításon, árakon, rögzítésen át a méretezésig minden információt megkaphatunk, ha végignézzük. Nézzen be az oldalra!

Hirdetés
textil

textil

Társaságunk mára textil termékek előállításával és kereskedelemmel egyaránt foglalkozik. Az autó-üléshuzat készítés mellett foglalkozunk rongyszőnyegek készítésével különböző textil anyagokból. A legnépszerűbb textil rongyszőnyegünk gyapjúból készül, ami finomsága és vastagsága miatt kedvelt. Több mint 10 éve készítünk különböző textil anyagokból díszpárnákat is. Szatén, plüss, gyapjú és egyéb anyagból készült párnák díszei lehetnek a lakásnak.

Amaranth Enteriőr

Amaranth Enteriőr

Mindenki vonzódik valamelyik korszakhoz, stílusirányzathoz. Van, akit a barokk világ látványosan gazdag, monumentális díszítése vesz le a lábáról. Akad olyan, aki a klasszicizmus meghitt tisztaságában, egy hibátlanul megkomponált szimfóniában érzi otthon magát. Találni olyat, akinek az álomszerű, egyedi képek tetszenek, vagy talán egy Chopin nocturne lassú billentései jelentik neki a romatika korszakát. Tovább lépve az időben, korunk modern stílusa, a mai ember vár ránk. Minimális megjelenése a színeknek, króm és üveg letisztult együttállása. Hozzon bármit a történet, mi megvalósítjuk Önnek. Évtizedes múltra visszatekintő tapasztalat birtokában kijelenthetjük, nálunk meg fogja találni azt, amit keres, amire szüksége van ahhoz, hogy otthona, környezete, Önhöz a legjobban illő legyen. Forduljon hozzánk bizalommal...

Függöny ? Bútor.hu

Függöny ? Bútor.hu

Az És Galéria Lakástextil és Lakberendezési Szalonban az érdeklődők mindenféle stílusban találnak fényáteresztő függönyöket, dekorációs anyagokat, sötétítőket, bútorszöveteket, valamint ezek konfekcionálásához és dekorálásához szükséges kellékeket. A kitűnő minőségű intézményi- és lakástextilekhez kapcsolódó szolgáltatásunk teljes körű: felmérés, tervezés, kivitelezés, felszerelés, beleértve a karnisozást is.

lakberendezés-dekoráció

lakberendezés-dekoráció

Decora - A lakberendezés művészete. A Decora egy olyan szervezet, amelynek minden tagja folyamatosan arra törekedik, hogy a legjobb minőséget szolgáltasson az ügyfelek, részvényesek és az alkalmazottak számára, amelyek eleget tesznek elvárásainak.Folyamatosan keressük a fejlődési lehetőségeket. Célunk a piaci elsőség megszerzése azokban a működési szférákban, amelyekben tevékenykedünk.

Ambrus Ági textildesign

Ambrus Ági textildesign

Egyedi sötétítő és fényáteresztő függönyök - lapfüggönyök - raffrollók. Felméréssel, tervezéssel, szereléssel, mintakollekciókból a helyszínen történő anyagválasztással. Lakberendezési tanácsadás, színtervezés. Lakástextil kiegészítők: ágytakarók, díszpárnák, babzsákok...

Tolnai Kékfestő Műhely és Múzeum

Tolnai Kékfestő Műhely és Múzeum

A Tolnai Kékfestő Műhely igen tekintélyes múltra tekint vissza, 1810-ben alapították. A mai napig a régi eszközökkel, gépekkel és több száz különböző mintafával dolgozunk. A még műhelyként is működő múzeum csoportosan látogatható tavasztól őszig. A látogatóknak bemutatót tartunk mintázásból, valamint végignézhetik a műhelyt és megismerhetik a gépeket, munkafolyamatokat. A bemutató kb.30 perc élőszóban. Vásárlási lehetőség az itt készült termékekből: méteráruk, terítők, szalvéták, kötények, párnák, különböző ajándéktárgyak. Műhelyünkbe előzetes bejelentkezés után várjuk sok szeretettel a kedves látogatókat, valamint egész évben megtalálhatóak vagyunk különböző kézműves vásárokon, melyek listáját honlapunkon folyamatosan frissítjük.

Ivett Függönyüzlet

Ivett Függönyüzlet

-Függönyök -Sötétítők -Bútorszövetek -Karnisok -Függöny- és karnis kiegészítők (pl: sínszalagok, paszpolok, ferdepántok, szalagok, csipeszek, kampók, csúszkák, karikák, kikötőgombok, kikötőbojtok, vitrázsrudak, caffé-rudak stb.) széles választéka található. Függönyökből készleten 500 féle kapható, hagyományostól a modernig, egyszerűtől a hímzettig (sable-, voile- organza- vagy csipke függöny), fehértől a szivárvány minden színéig nálunk minden megtalálható. Olcsótól a drágábbig kb: 380 Ft-tól választható függöny. Sötétítőkből is 500 fajtából választhat, persze készletről. Egyszínű önitől kezdve a modem vagy hagyományos mintásig rengeteg színben.

Manpet megoldások: árnyékolástechnika

Manpet megoldások: árnyékolástechnika

A szalagfüggöny nagyon népszerű a lakások, irodák, egyéb helyiségek és térelválasztók alkalmazásánál. Könnyen kezelhető, jól szabályozható és helyettesíti a hagyományos sötétítő függönyt, mivel ha világosságot szeretnénk, nem kell elhúzni, különösen irodáknál, ahol számítógépeket a napfény megvilágíthatja. A szalagfüggönyök sokféle színben és anyagban kaphatók. A külső és belső tereknek az árnyékolása hasznos kiegészítői napjainkban a régi, vagy modern családi házaknak, társasházaknak, üzemépületeknek, vagy irodáknak. Az árnyékolás tetszőleges beállításával érhetjük el, hogy mennyi fény jusson be az adott épületbe. Védenek az Uv sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől. Tekintse meg termékeinket és biztos, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt!

Tuti menü