Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakástextil, függöny képes leírás: Vasmacska - A&B [3. oldal]
részletek »

Lakástextil, függöny: Vasmacska - A&B [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakastextil.tlap.hu » Lakástextil, függöny
Keresés
Találatok száma - 76 db
Vasmacska függönyszalon,Székesfehérvár

Vasmacska függönyszalon,Székesfehérvár

Tisztelt látogató, engedje meg, hogy bemutatkozzam! Bernáth Anettnek hívnak, eredeti szakmámat tekintve nöi-szabó vagyok, 1996-ban talált meg a lakberendezés lehetösége. Varrodát alapítottam a függönyözésre, ahol azóta is készítjük, fejlesztjük kollegáimmal a függönyözés technikáját. Időközben lakberendezési tanulmányokat folytattam és ismerkedtem a különféle stílusokkal. Elsősorban a mediterrán életigenlés ragadott magával, ezért tanulmányaimat Olaszországban folytattam. Megtetszett az ottani mentalítás, édeskés, otthonos házbelsők, amit a mai napig alkalmazok az üzletem arculatában is. Vevőimet, kiket ez az összkép üzletembe csábít, szívesen látogatom otthonukban, és velük együtt tervezzük a lakóteret, az ő személyiségüket, igényeiket maximálisan figyelembe véve. Mellette természetesen haladunk a korral és a modern, klasszikus, retro és egyéb stílusokat is a legjobb tudásunk szerint és 10 éves tapasztalatunk, gyakorlatunk segítségével elégítjük ki. Időközben ismereteimet a FENG SHUI tanulmányozásával bővítettem, így tudom ötvözni a lakberendezést a FENG SHUI tanácsadással is, vevőim nagy örömére!

La Tenda,Győr

La Tenda,Győr

Szolgáltatásaink - Ingyenes helyszíni felmérés. - Helyszínen történő minta, szín kiválasztási lehetőség mintakollekciónkból. - Tanácsadás, tervezés. - Karnisok értékesítése, felszerelése, egyedi karnismegoldások tervezése. - Függönyök, sötétítők, dekorok varrása. - Rolók, ágytakarók, lapfüggönyök és egyéb kiegészítők készítése. - Függönyök, dekorok felrakása.

Rolltex

Rolltex

Hagyományos függöny Erre a termékre tényleg a hagyományos a legmegfelelőbb kifejezés. Legrégebbi árnyékoló eszközünk, a pusztában épített sátor függönyeitől kezdve a vályogfalú parasztházak ablakán éppúgy megtalálható volt, mint a főúri paloták hatalmas üvegfelületein. Anyagának, színének, stílusának kiválasztásával alapvetően meghatározzuk otthonunk hangulatát. Persze az idők változnak, a függönyökkel szemben állított követelmények ma már nem azok, mint régen. Jogos elvárás, hogy ne csak az esztétika, a stílus és a textil szépsége legyen célunk, hanem emellett a kezelhetőség, kényelem, moshatóság is fontos szempont legyen. Ezt tartjuk szem előtt, amikor karnisrendszereinket olyan alkatrészekből gyártjuk, melyek anyagukban és működési mechanizmusukban minden téren megfelelnek a kor követelményeinek. A porszórt alumínium profil időtállóságot, a görgős belső kocsis rendszer könnyű mozgathatóságot, a mosható akasztók egyszerű tisztíthatóságot biztosítanak. Ennél a terméknél szintén magunk gyártjuk a függönyt és a karnist is, ami a felméréssel és a szereléssel kiegészítve biztosítja, hogy megrendelőink ne csak terméket kapjanak, hanem komplex, működőképes megoldást ablakaik belső árnyékolására.

Függönyvilág, Gyöngyös

Függönyvilág, Gyöngyös

Ön megálmodja, Mi elkészítjük varázslatos függönyét! A tervezéstől a kivitelezésig mindenben a rendelkezésére állnak képzett kollégáink. Szaküzletünkben több száz textil mintából választhatja ki az Ön izlésének megfelelőt, mely szép dísze és hasznos kiegészítője lesz otthonána, irodájának. Amennyiben nehéz a választás, szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre. A falikarnisok óriási választéka segíti Önt, hogy ne csak függönye legyen stílusos és a környezethez illő. Szolgáltatásaink Ügyfeleink részére A FüggönyVilág az alábbi szolgáltatásokkal áll Ügyfelei részére: Függönyvilág * Függöny szegés (Ingyenes) * Függönyök és drapériák tervezése * Helyszíni felmérés * Helyszíni szerelés * Helyszíni garanciális ügyintézés

AHA - Lakberendezés, lakástextil és ajándék

AHA - Lakberendezés, lakástextil és ajándék

Az AHA - At Home Art lakberendezéssel, lakástextillel és ajándékokkal foglalkozik. Termékeink között megtalálható párna, ágyterítő, ágytakaró, szőnyeg, rongyszőnyeg, tányéralátét, asztali futó, átvető, asztalterítő, függöny, váza, abrosz, fürdőszobaszőnyeg, szappanadagoló, ajándék, ajándéktárgy, függönybojt, függönyelkötő, ajándék ötletek, törölköző, kötény, edényfogó, kesztyű, tányéralátét szett, futó szett. Ajándékozzon lakberendezési kiegészítőket és ezzel praktikus és használható ajándékot adhat legyen szó karácsonyról, születésnapról, húsvétról vagy bármely ünnepről, megtalálja a megfelelőt rokonai és ismerősei számára!

Vebra 2006 Kft

Vebra 2006 Kft

A Vebra 2006. Kft. egyik tevékenysége lakástextíliák importja, feldolgozása és forgalmazása. Elsősorban hotelek, panziók, éttermek, közületek számára kívánjuk kellemesebbé tenni a beszerzés nem egyszerű feladatát. Célunk és törekvésünk, hogy körültekintően felmérjük igényeiket és ehhez a vevő számára legoptimálisabb megoldási lehetőségeket találjuk meg. Több éves textilipari tapasztalat, hazai és nemzetközi kapcsolatrendszer biztosítja, hogy minden esetben meg tudjuk valósítani partnereink elképzeléseit. Csak olyan termékeket kínálunk, amelyeknek kifogástalan minőségéről meggyőződtünk.

Pliszéfüggöny - szalagfüggöny - sávroló

Pliszéfüggöny - szalagfüggöny - sávroló

Épületek külső és belső árnyékolása, árnyékoló berendezések automatizálása. Igény szerinti egyedi árnyékoló megoldások. A redőny, napellenző, napernyő, zsalúzia, szúnyogháló mellett belső árnyékolók is, mint reluxa, roletta, szalagfüggöny, pliszéfüggöny, sávroló megtalálható kínálatunkban. A szalagfüggöny elegáns és praktikus megoldást kínál lakások, irodák árnyékolására valamint térelválasztásra is alkalmazható, egyben belsőépítészeti díszítőelem. Az optikai védelmen túlmenően kellemes atmoszférát teremtenek. A lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. Kínálatunkban megtalálható a trópusi fából készült szalagfüggöny is.

Folt-bolt

Folt-bolt

Egyedi, különleges, kiváló minőségű ágytakarók, falvédők, fali tárolók, gyerekszobai lakástextíliák, asztalterítők, asztalközepek, faliképek az Ön igényei szerint, felár nélkül! Babatakarók, ágytakarók minden korosztálynak! Patchwork és aplikációs technikával , 100% pamutvászonból. Méretet, színt, akár formákat is, Ön választhat.Tervezzük meg együt lakástextiljeit! Igény szerint névvel is ellátva, felár nékül.

Bíborcsiga

Bíborcsiga

Cégünk családi vállalkozásként működik és 8 éve foglalkozunk függönyözéssel. Minőségi fényáteresztő és sötétítő-függönyök, bútorszövetek, valamint karnisok, rolók kiegészítők nagy választékával állunk vásárlóink rendelkezésére. Egyéni ötletekkel segítünk kiválasztani az otthonához legjobban harmonizáló textileket.

Hirdetés
Szállodai és éttermi textiliák

Szállodai és éttermi textiliák

Bár közhely, a függöny öltözteti a szobát. Otthonossá, meleggé változtatja a helyiséget, biztosítja az intimitást, és nem feltételenül szeretünk arra ébredni, hogy a nap belevilágít a szemünkbe. A függöny árnyékol, megváltoztatja a fényeket, fényviszonyokat. A falak, a padlók, a mennyezet egyenes vonalait, merevségét lágyítja. A függöny a lakáskultúra része, a lakás dísze, otthonossá tesz és barátságos hangulatot kölcsönöz. A függöny igényeinknek megfelelően látni engedi, vagy eltakarja a külvilágot, ahogy szeretnénk. Színe, mintázata nagy felületen jelenik meg, ezért fontos hogy összhangban legyen a szoba színeivel a bútorok stílusával, a szőnyeggel, tapétával. Az ágytakaró szerepe a hálószoba hangulatát emeli, mintázata, színei összhangba hozhatók a függönnyel, szőnyeggel . Egyedi méretre készítve, steppelve hozzáillő párnákkal kiegészítve melegséget puhaságot ad a hálónak. Ami a dekorációt illeti, egy bevetetlen ágy nem túl vonzó képet mutat rólunk, ám egy ágytakaró nemcsak díszít, de könnyedén leplezheti átmeneti hanyagságunkat. Dekorációs termékeink: * fényáteresztő függönyök, * sötétítő és dekorációs anyagok, * black-out (fényelzáró) anyagok, * ágytakarók, * ágysálak.

Queen textil

Queen textil

A régi jó üzleti kapcsolat miatt úgy érezzük tájékoztatnunk, kell arról, hogy cégünk a QUEENTEXTIL függönyözés - karnisozás, tapétázás, helyszíni felmérés, szaktanácsadás varrás, szerelés, felszerelés, valamint ízléses lakástextil és lakberendezési késztermékek forgalmazásával foglalkozik új üzletpolitikája miatt, a következő változtatásokat hozta. Az európai piacon, hogy versenyképességünket biztosítani tudjuk, a kiskereskedelmi hálózatunkat, bemutatótermeinket megszüntettük. Így kedvezőbb árakat alakítottunk ki. Működésünket és elérhetőségünket egy helyre koncentráljuk. Bővítettük a kínálatunkat: "SZÉLESEBB VÁLASZTÉK, KEDEZŐBB ÁRAK" Kedvező ajánlatunk az alacsony árujú szép és jó minőségű függöny és dekorációs anyag. Régi vásárlóinknak és az általuk ajánlott új vásárlóknak a nettó eladási árból 10% kedvezményt adunk.

Florelle függöny

Florelle függöny

Társaságunk több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. Lakástextíliák -elsősorban függönyök- forgalmazásával, illetve feldolgozásával foglalkozunk. Természetesen olyan komplett szolgáltatással állunk vevőink rendelkezésére, mely magába foglalja a "felméréstől a felszerelésig" mottót. Önökre csupán az az egyáltalán nem könnyű feladat hárul, hogy kiválasszák azt a dekorációs anyagot, függönyt, bútorszövetet, amely a lehető legoptimálisabban illeszkedik lakásuk stílusához, egyéni elképzelésükhöz. Ehhez nyújt az elmúlt évek alatt remekül együtt dolgozó csapatunk szakmai és gyakorlati tanácsot. Magánszemélyek részére teljes szolgáltatást nyújtunk. Mit is jelent ez? Első lépésként üzletünkbe kell betérniük, ahol megtekinthetik rendkívül széles textília választékunkat. Majd a helyszíni felmérés következik, itt megbeszéljük, hogy milyen karnisrendszer a legoptimálisabb az Önök otthonába, Az alapanyagokat és kiegészítőket a bútorokhoz és a burkolatokhoz választhatják ki. Természetesen szakmai tapasztalatunkkal a munka minden fázisában állunk rendelkezésükre. A karnisokat és az elkészült függönyöket fel is szereljük.

Elegant Lakástextil, Eger

Elegant Lakástextil, Eger

Ingyenes szolgáltatásaink: -kiszállás -tanács adás -felmérés -árajánlat készítés További szolgáltatásaink: -lakberendezés -la kástextil, függöny tervezés -karnis tervezés -függöny,drapéria,egyéb lakberendezési kiegészítők varrása -függöny és karnis szerelés

Emma lakástextil, Hajdúszoboszló

Emma lakástextil, Hajdúszoboszló

A következő szolgáltatásokkal állok megrendelőim rendelkezésére: Helyszini felmérés Előzetes egyeztetés szerint. Keressen, kérjen időpontot ! Tanácsadás alakás stílusához, hangulatához megfelelő enteriőr kialakításához mintaképek segítségével Függöny, Sötételő, Drapéria varrás Ágytakarók készítése Terítők készítése Párnák készítése Karnisok értékesítése és felszerelése

Lenia, Veszprém

Lenia, Veszprém

A mai óriási fényáteresztő és dekorációs függöny kínálatban mindenki találhat ízlésének, anyagi és minőségi igényeinek megfelelőt a hazai piacon. Először határozzuk meg milyen stílusú, színvilágú függönyt szeretnénk. A függöny színét hangoljuk össze a fal és a bútorok színével illetve az ülőgarnitúra kárpit színével, mintájával. Ez után válasszuk ki a megfelelő karnist. Nézzük meg hova lehet felszerelni, oldalfalra vagy mennyezetre. Döntsük el, hogy szeretnénk-e látni a karnist vagy drapériával esetleg stukkóval eltüntetjük és csak a függöny az ami látszik.

Függöny.org

Függöny.org

Az egész ország területén vállalunk függönyvarrást, függöny készítést. Csak minőségi munkát adunk ki a kezünkből. A Függönyök készítése a fő profilunk - Helyszíni felmérés, tanácsadás függönyözéshez - Függönyök, sötétítők, dekorációk, ágytakarók, ágyneműk és minden lakástextil készre varrása - Karnisok-függönyök fölszerelése - Függönykarbantartás (saját vevőinknek)

A&B Árnyékolástechnika -  szalagfüggönyök

A&B Árnyékolástechnika - szalagfüggönyök

Szeretne Ön is igényes árnyékolást otthonába?Válasszon akár modern vagy hagyományos stílust, mi megvalósítjuk! Már több mint 35 éve állunk a vásárlóink igényeinek rendelkezésére!Német minőségi alapanyag! Tegyen próbára! Az ország egész területén! Cégünk 1974 óta foglalkozik redőnykészítéssel. A 70-es években még csak a hagyományos faredőny készítéssel, illetve 4 év múlva reluxa és műanyagredőnnyel bővült a terméklistánk. A munka megszervezése csak ügynökök által volt biztosítva, mivel hirdetni és reklámozni abban az időben még nem volt lehetőségünk. A 80-as évek vége felé megváltozott minden. Az árnyékolástechnikai termékek választéka sokszorosára nőtt. A vállalkozók száma is jelentősen megnövekedett, ami azt jelenti, hogy hosszútávon csak becsületes és igényes munkával lehetett piacon maradni. Legfőbb bizonyíték cégünknél a több mint 30 év szakmai tapasztalat, ami garantálja a munka kiváló minőségét. Célunk és üzletpolitikánk, hogy helyszíni árajánlat kérésének semmilyen utólagos költsége ne terhelje a megrendelőt. A termékeink anyagának 90%-a külföldi (német) alapanyagokból kerülnek legyártásra.

Tuti menü