Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakástextil, függöny képes leírás: Kenag - Pepita [2. oldal]
részletek »

Lakástextil, függöny: Kenag - Pepita [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakastextil.tlap.hu » Lakástextil, függöny
Keresés
Találatok száma - 76 db
Kenag Kft.

Kenag Kft.

- függöny, ágyneműkészítéshez damaszt jellegű textíliák - lepedő, ágyneműkészítéshez: egyszínű és nyomott mintás vásznak, 100% pamuttextilek, - díszabroszok készítéséhez: nehéz damaszt (240 g/nm) a szivárvány színeiben, - konfekcionált ágyneműgarnitúra huzatok, párna-, paplan betétek, több fajta minőségben, - sötétítőfüggöny, bútorhuzat készítéséhez: 100% pamut és kevertszálas (PES, PA-CO) nyomott dekor anyagok, - darált szivacs, - pamut és kevertszálas anyagok (PES, PA, CO) 120-330 g/nm, - bélésselymek, molinó anyagok, - steppelt flíz, - műbőr, - polyeszter párnatöltő anyagok, Éttermek, kórházak, szállodák, étkezdék részére kedvezményes áron kínálunk textíliákat (abroszok, törlőkendők, ágyneműk, plédek, stb.), saját gyártásban, igény szerinti méretre elkészítve.

Dekor classic

Dekor classic

Lakástextil szaküzlet A Dob utcában található Dekor Classic exkluzív lakástextil szaküzlet 1996-ban kezdte meg működését. Nem csupán bútorszövetek, de márkás függöny és lakástextil anyagok és luxus tapéták is megtalálhatóak kínál.atunkban. Hernyóselyem anyagok kavalkádja, retro tapéta és klasszikus mintás tapéták, dekor lakástextil, valamint flokkolt anyagok egyaránt megtalálhatóak a lakástextil boltban Budapest belvárosában. A dekor Classic nem csupán exkluzív bútorszövetek és tapéták értékesítésével foglalkozik, fő profilunk még a lakberendezés is. Számunkra a legfontosabb a vásárlóink igényeinek maximális kiszolgálása, szakképzett munkatársaink ebben készséggel állnak rendelkezésére.

Kármen textil, Nyíregyháza

Kármen textil, Nyíregyháza

A KÁRMEN - TEX textil, lakástextil, függöny, bútorszövet, karnis kis - és nagy kereskedelemmel, valamint női divatárúval foglalkozik immár sok éve. Cégünk mindig szem előtt tartotta hogy kedves vásárlói igényeit termékei széles választékával, és vevőbarát áraival kielégítse. Értékünk az elégedett visszatérő vevőkör! Ezért igyekszünk vásárlóinkat megtartani. Ezúton is szeretnénk megköszönni eddigi vásárlóinknak, üzleti partnereinknek, hogy bizalmukkal megtizteltek bennünket. Reméljük hogy még nagyon sokáig ápolhatjuk jó üzleti kapcsolatainkat Önökkel. Leendő kedves vásárlóinkat, üzleti partnereinket várjuk szeretettel üzletünkben!

Keller Lakástextil, Pécs

Keller Lakástextil, Pécs

Keller Attila vagyok. A keller lakástextil tulajdonosa. 1991-ben alapítottam meg a cégemet. Jelenleg 5 alkalmazottal dolgozok. Anyagaink jelentős részét közvetlenül importáljuk Belgiumból, Csehországból, Törökországból, Nénetországból és lengyelországból. Csak első osztályú anyagokat forgalmazunk. Anyagainkat belföldön értékesítjük. Az egész ország területén vannak üzleti partnereink. A megrendelt árut túrajárattal juttatjuk el. Vevőink bútorgyártók, kárpitosok és lakástextil kiskereskedők, illetve közületi megrendelők. A partnereink többségével már kezdetek óta együtt dolgozunk. Széles anyagválasztékot kínálunk közvetlenül raktárról. Ezenkívül beszerzéseink nagy tételben fogynak, ezért a kiváló minőségű aruinkat kedvező áron kínáljuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlóink megelégedettségére. Kollégáink segítséget nyújtanak az adott bútortípus anyag és szinbeli kiválasztásában is.

MAXCity

MAXCity

A lakberendezés egyik utolsó, de nagyon fontos mozzanata a lakástextilek kiválasztása. A lakásban már meglévő színeket és stílusokat figyelembe véve válasszuk ki a különböző lakástextíliákat: szőnyeget, függönyt vagy bútorkárpitot. Lakástextil El kell döntenünk, hogy milyen lakberendezési funkciója legyen a szőnyegnek: * pusztán dekorációs célja lesz, * egy adott enteriőr különböző részeit hivatott elkülöníteni, vagy * faltól-falig le akarjuk borítani vele a burkolatot. A függöny kiválasztásnál is tudnunk kell, hogy ennek a lakástextilnek milyen szerepet szánunk: sötétítés, árnyékolás vagy csupán dísz legyen. A külvilágot akarjuk kizárni otthonunkból, vagy ellenkezőleg: a kert vagy éppen a dekoratív ablakok hangulatát szeretnénk a lakásunkban minél jobban élvezni. A bútorkárpitok esetén pedig a hatalmas szín és anyagválasztékkal kell megbirkóznunk. Ezen sokrétű lakberendezési feladat maradéktalan elvégzéséhez érdemes lakberendező szakember véleményét kikérnünk. A gondosan kiválasztott lakástextilek erősítik, kiegészítik egymást, és kiemelik a bútorok és egyéb lakberendezési tárgyak jellegzetességeit. Látogasson el lakberendezési áruházunk szaküzleteibe! Szakembereink segítségével találja meg lakása hangulatának és lakberendezési ötleteinek megfelelő lakást

Horváth 2000 Bt., Tass

Horváth 2000 Bt., Tass

Szaktanácsadás, gazdag mintaválaszték... és mindezt otthonában! Fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink széles körű lakástextil kínálatból választhassanak saját elképzeléseikhez, stílusukhoz igazodó bútorhuzat, függöny vagy szőnyeg közül. Anyagaink beszerzésénél elsődleges szempont nálunk a minőség, illetve a textileknek a lakás berendezéséhez igazodó, harmonikus összeállítása.Lakástextil mintáinkkal lehetővé tesszük, hogy kényelmesen, akár az otthonából is tájékozódhasson kínálatunkból. Lakberendezési tanácsadóink segítséget nyújtanak annak érdekében, hogy Ön megtalálja választékunkban az igényeinek árban és stílusban legmegfelelőbb lakástextil terméket.

Paplanház függöny és lakástextil

Paplanház függöny és lakástextil

A Paplanház Kft egy 1984-ben alapított egyszemélyes paplankészítő műhelyből fejlődött napjainkra egy közel 20 főt foglalkoztató vállalkozássá. Fő profilunk a lakástextil kereskedelem. Cégünk két , Budapest különböző pontjain található- függönyszalonnal rendelkezik. A jelentős árukészleten kívül több ezer minta közül választhat mindenki az ízlésének és pénztárcájának megfelelően a termékválasztékból. Üzleteinkben a kiállított kompozíciókon kívül fotókkal, fazonkatalógusokkal és tanácsadással segítjük az érdeklődőket. Termékein nagy része Európa kiváló minőséget előállító gyáraiból kerül ki, de választékunkban megtalálhatóak az olcsóbb árkategóriát képviselő, ám jó minőségű szlovén és török áruk is. Néhány márkanév a teljesség igénye nélkül: Anka, Apelt, Artedomo, Camato, Courtains, Elvo, Floral, Geos, Indes, Löscher, My Home,Prestigious, Trevor &york, Unland, Whontex Függönyeink konfekcionálásánál az osztrák Bandex G.m.b.h. ráncoló szalagjait és kellékeit használjuk, melye ket gyári kiszerelésben - készítőknek és viszonteladóknak - nagykereskedelmi tevékenység keretei között is értékesítünk.

Dekor függönybolt, Szombathely

Dekor függönybolt, Szombathely

Vállalkozásunk, mely 2000 nyarán bontakozott ki, egy függönyvarrási bedolgozással kezdődött. A hozott anyagokból készítettünk alapfüggönyöket, dekor és sötétítő függönyöket, drapériákat. Kiegészítőként párnákat ágytakarókat készítettünk a megrendelő elképzelései alapján. Ezzel egyidejüleg egy belsőépítészeti stúdió megbízásait is elvállaltuk, mely kezdetben csak függönyök varrásra vonatkozott. A varrási munkák folyamatosan kiegészültek az ehhez kapcsolódó szolgáltatási tevékenységekkel, melyek többek között a helyszíni felmérés és kivitelezés. A függönyözési munkákat kiegészítettük a karnisok tervezésével, felrakásával. Ekkor már lakások, házak teljes függönykivitelezését bonyolítottuk az alvállalkozási tevékenység mellett. A függönyök varrásán túl fontosnak tartottuk, hogy ügyfeleink szakmai és technikai segítséghez jussanak a mai "formatervezett világban". Ezért kivitelezési és szakmai tanácsadással segítünk vásárlóink elképzeléseinek megvalósításában. E szolgáltatások iránt megnőtt kereslet miatt 2003 májusában egy fiatalos szakmai gyakorlattal rendelkező kis csapattal megkezdtük értékesítési és szolgáltatási tevékenységünket a Belső Uránia udvarban kialakított üzletünkben. A függönyözés mellett számos kiegészítő értékesítésével illetve felszerelésével kezdtünk foglalkozni, mint például az árnyékolók (pliszé, szalagfüggöny reluxa, fareluxa), melyeket függönyök mellett kiegészítőként, vagy akár teljesen függönyhelyettesítőként fel lehet használni. Az elmúlt időszakban lakások, házak, fürdőházak, szállodák karnis, árnyékoló, függöny kivitelezésével foglalkoztunk. Továbbiakban szeretnénk minőségi anyagokkal és szolgáltatássok a piaci elvárásoknak valamint az Önök igényeihez igazodva parntnerként mindent megtenni annak érdekében, hogy teljes elégedettséggel élvezzék általunk nyújtott szolgáltatást.

Dósa Kft. Békéscsaba

Dósa Kft. Békéscsaba

2008-as év eleje óta kibővült profillal, a korábbi és új vásárlók megelégedésére működtetjük áruházunkat. Az üzletben az ajtók, ablakok, redőnyök, reluxák és árnyékolók széles spektrumán túl immár lassan egy éve lakástextíliák és szőnyegek is megtalálhatók. A kibővült termékkör természetesen kibővült szolgáltatáspalettával párosul, hiszen a függöny- és szőnyegszegésen túlmenően vállaljuk a nyílászárók és az azokhoz kapcsolódó termékek felmérését, tervezését, illetve teljes körű helyszíni szerelését.

Hirdetés
Lordex

Lordex

Ülőgarnitúrák, fotelek, franciaágyak, asztalok és szekrények, függöny és egyéb lakástextil a kifinomult elegancia jegyében. Bútoraink saját gyártásúak, Magyarországon készülnek, kárpitos, asztalos és fafaragó szakemberek által, egyedi méret és rendkívül gazdag bőr-, műbőr-, textilbőr-, textil-kárpit választási lehetőséggel. A kényelmi szempontok figyelembevételével, lehetnek kemény, félkemény, puha komfortfokozatúak. Jöjjön el üzletünkbe, foglaljon helyet, és győzödjön meg bútoraink legmagasabb igényeket is kielégítő színvonaláról! Bútorainkon kívül lakberendezéshez szükséges lakástextíliákat: bútorszöveteket, sötétítő függönyöket, fényáteresztő függönyöket is talál kínálatunkban. Szolgáltatásaink között megtalálható a függönyök, az ágytakarók tervezése, varrása, továbbá a karniskészítés is. Kérése szerint lakberendező kollegáink segítségével megtervezzük és berendezzük helyiségeiket.

HEPHAISTOS

HEPHAISTOS

HEPHAISTOS A Budapest belvárosában található Hephaistos az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb kínálatú lakberendezési üzlet Magyarországon. A cég 1993-ban alakult és azóta a magyar lakberendezési piac meghatározó szereplője. Termékkörünkbe kárpitozott , loom és kültéri bútorok, csillárok, asztali és állólámpák, szőnyegek, ágytakarók, plédek, díszpárnák és egyéb kiegészítő dekorációs tárgyak tartoznak. Lakástextília és tapéta kínálatunk egyedülálló. Belsőépítészeti és lakberendezési szaktanácsadás.

Metex, Győr

Metex, Győr

Üzletünket 2000-ben nyitottuk meg, ahol a kezdetekben bútorszövetek, kárpitoskellékek forgalmazásával foglalkoztunk. A piaci igények változásának megfelelően folyamatosan bővítettük kínálatunkat: függönyökkel, karnisokkal, ágybetétekkel, s tovább is bővítjük kínálatunkat. Mind stílusban, mind árban az a célunk, hogy minél szélesebb vásárlói réteget tudjunk kiszolgálni, s ehhez üzletünkben számos bútorszövet, függöny és karnis mintával várjuk vásárlóinkat. A kiválasztott mintákat igény szerint házhoz visszük, s ott ingyenes felméréssel, szaktanácsadással segítünk a választásban. A kiválasztott bútorszövet feldolgozásához megbízható jó szakembereket ajánlunk, cégünktől rendelt karnisait felszereljük, függönyét készre varrjuk, s felrakjuk. Vállaljuk ágytakarók készítését, függönyök tisztítását.

Elizabeth függönyszalon

Elizabeth függönyszalon

Függöny szolgáltatásaink: * helyszíni felmérés * karnis szerelés * függöny tervezés * függönyvarrás * függöny tisztítás * házhozszállítás Vállaljuk irodák, közületek, családi házak, lakások komplett függönyözését. Hívjon minket! Függönyét igénye szerint, kedvezményes áron, szakszerűen megvarrjuk Önnek ! Termékeink: * függöny * szalagfüggöny * karnis * szőnyeg * bútorszövet * törölköző * tapéta * porzsák és egyéb kiegészítő textilek nagy választékban!

Vartik-fuggony, Salgótarján

Vartik-fuggony, Salgótarján

Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik függöny, lakástextil, és egyéb kiegészítő termékek forgalmazásával Nógrád megyében, Salgótarján szívében. Évek óta visszatérő és elégedett vevőinknél nagyobb cégért nem is kívánhatnánk! Termékeink és szolgáltatásaink mindig követték az adott kor stílusvonalait, aktuális trendjét. Folyamatosan megújuló és bőséges árukészletünkkel próbálunk egyediek lenni. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett vevőink táborában üdvözölhetjük ! -Függönyök méretre szabása (ingyenesen) -Szegés, varrás (kedvező áron) -Igény szerint kivitelezés és szaktanácsadás (magánszemélyeknek és közületeknek egyaránt)

Minőségi szalagfüggöny választék

Minőségi szalagfüggöny választék

A szalagfüggöny, tetőterekben ferde síkú ablakokra is felszerelhető, akár háromszög nyílászárók árnyékolására is. Minőségi munka, reális áron

P and K

P and K

Cégünk 1994-ben alakult . Jelenleg három üzletet, varrodát és karnisgyártó műhelyt üzemeltetünk. Üzleteinkben függönyök, dekoranyagok, bútorszövetek, karnisok és mindenféle kiegészítők megtalálhatóak. Lakástextiliás cégünk szolgáltatásai: - függönyvarrás, - karnisgyártás, - tanácsadás, - helyszíni felmérés, szerelés, - szalagfüggöny- és reluxa forgalmazás - lapfüggöny, raffroló készítés Függönyök, dekoranyagok, bútorszövetek - karnisok - kellékek. Helyszíni felmérés, tanácsadás, felszerelés. Függönyvarrás rövid határidővel, precíz munkával.

Pepita Kft., Kecskemét

Pepita Kft., Kecskemét

A Pepita Kft 1992-ben alakult lakástextil-nagykereskedésként szálloda i és éttermi textíliák forgalmazására szakosodva. Az eredeti tevékenységünket 1998. év elejétől függönykészítéssel, konfek- cionálással bővítettük, ami jelenleg meghatározó működésünkben. Vállalkozásunk nagy tapasztalattal és szakismerettel végzi a lakásbelsők díszítését és a fényárnyékolását. A függönykészítés és karnisgyártás hátterében felkészült szakembergárda áll. Egyénre szabottan megrajzolt, valamint modellkatalógusból kiválasztható változatos fazonok elkészítésével a legkülönfélébb igényeknek tudunk megfelelni. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, felkeressük, hogy otthonában választhasson mintakollekciónkból! * Szolgáltatásaink: Felmérés, tervezés-kivitelezés * Karnisok, karnisrendszerek: alumínium, zsinóros, motorizált változatban * Függönykészítés: mintasálak, mintakönyvek segítségével történo anyagválasztás * Kiegészíto textiláru - díszpárna, ágytakaró varrása * Teljes köru tér- és lakberendezés

Tuti menü