Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakástextil, lakástextiliák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bútorfelújítás - Szállodai [9. oldal]
részletek »

Lakástextil, lakástextiliák képes leírás: Bútorfelújítás - Szállodai [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakastextil.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 237 db
Bútorfelújítás, kárpitozás

Bútorfelújítás, kárpitozás

Budapesti telephelyünkön bútorok felújításával, restaurálásával, valamint igényes kis szériás, és egyedi kárpitos-bútorok gyártásával, tervezésével foglalkozunk immár több mint tíz éve. A megrendelőkkel személyes egyeztetés során határozzuk meg a teendőket, akár felújításról, akár új termék előállításáról van szó. Termékeink fő méretei, komfortfokozata, bevonóanyaga (bútorszövet, valódi bőr) kívánság szerint meghatározható, de a lábak formája (egyenes, esztergályozott, barokk, vagy faragott) is személyre szólóan készül a bútorhoz. A látszó farészek színe katalógusból kiválasztható. Restaurálási tevékenységünk a régi politúrozott bútoroknál csúcsosodik ki. Itt a kézi politúrozás, faragás, nádazás, aranyozás mind szerephez juthat mire a bútor ismét elnyeri eredeti állapotát. A jellemzően sok kézimunkát igénylő tevékenység a kiváló szakemberek lelkiismeretes munkájának köszönhetően az elmúlt években sok elismerést váltott ki. Mindezeket a munkákat az ország egyik legigényesebb bútorszövet-választékát felsorakoztató cég anyagaiból kínáljuk a Lomb utcai üzletünkben!

Kárpitos ipari kft.

Kárpitos ipari kft.

Cégünk 1951-ben alakult, mint Kárpitos Ipari Szövetkezet. 2007-ben átalakultunk és azóta Kárpitos Ipari Kft néven működünk tovább. Munkáink során a tradicionális, hagyományos kárpitozási eljárások mellett a modern anyagok és technológiák is szerepet kapnak. Tevékenységünk: - Új kárpitos bútorok gyártása: nappali garnitúrák, fotelek, franciaágyak, heverők gyártása akár egyedi méretben is. - Kárpitozás, antik bútor felújítás: Díjtalan helyszíni felmérés, vagy online árajánlatkérés után vállaljuk rövid határidővel modern, és antik bútorok szakszerű kárpitozását teljes asztalos munkával, fényezéssel magánszemélyek, és közületek részére egyaránt. - Ajtókárpitozás: Vállaljuk lakások, irodák ajtóinak bőrrel, műbőrrel történő kárpitozását, hő, és hangszigetelését. - Bútorszövetek: Üzletünkben főleg saját importból származó modern, és antik bútorszövetek széles kínálatából választhatja ki az önnek és bútorának a legmegfelelőbbet.

Keller Lakástextil, Pécs

Keller Lakástextil, Pécs

A keller lakástextil tulajdonosa. 1991-ben alapítottam meg a cégemet. Jelenleg 5 alkalmazottal dolgozok. Anyagaink jelentős részét közvetlenül importáljuk Belgiumból, Csehországból, Törökországból, Nénetországból és lengyelországból. Csak első osztályú anyagokat forgalmazunk. Anyagainkat belföldön értékesítjük. Az egész ország területén vannak üzleti partnereink. A megrendelt árut túrajárattal juttatjuk el. Vevőink bútorgyártók, kárpitosok és lakástextil kiskereskedők, illetve közületi megrendelők. A partnereink többségével már kezdetek óta együtt dolgozunk. Széles anyagválasztékot kínálunk közvetlenül raktárról. Ezenkívül beszerzéseink nagy tételben fogynak, ezért a kiváló minőségű aruinkat kedvező áron kínáljuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlóink megelégedettségére. Kollégáink segítséget nyújtanak az adott bútortípus anyag és szinbeli kiválasztásában is.

Mrkomo Kft., Pécs

Mrkomo Kft., Pécs

A Markomp Kft. 15 éve áll a lakosság és a kárpitosok szolgálatában bútor, bútorszövet, habszivacs és kárpitoskellék kínálatával. Cégünk filozófiája, hogy a szakmailag felkészült munkatársaink segítségével az érdeklődő a számára lehető legjobbat találja meg nálunk, és lakását ezáltal még otthonosabbá tegye. Ennek érdekében már 1500 m2-en várjuk vásárlóinkat megbízható és jó minőségű termékeinkkel. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy megfeleljünk a vásárlói igényeknek, ezért lehetővé tesszük a széles kínálatból való választás lehetőségét. Lakástextil osztályunkon 2000 féle bútorszövetből válogathat. Minden típusú kárpitanyag megtalálható kínálatunkban a moderntől a klasszikusig. Számos választási lehetőséget kínálunk zsenília, jacquard, plüss, szatén, vászon, az alcantara szövetek, valamint a textilbőrök közül, bármilyen stílusú bútorára keres is Ön bútorszövetet.

Sabrina Zrt.

Sabrina Zrt.

A Sabina Rt. minőségi munkája révén vált a Vitra kizárólagos partnerévé. Cégünk megfelelő raktározási kapacitásával biztosítani tudja a partnerétől beérkező, illetve beszerzett anyagok, valamint a késztermékek elkülönített tárolását. Tevékenységünk az alábbi 3 fő területre bontható: Szabászat- a szabás tervezése Első lépésben a gyártásra kerülő modellek egyes részeinek szabásmintái készülnek el. A Vitrától érkező szövetek, kelmék fajtái, színe, mintázata és a kialakítása miatt sok tényezőt figyelembe kell vennünk, melyek az elkészült termékek minőségét garantálják. A minőségileg ellenőrzött közel 240 szín, valamint 40 mintázat szerint rendezett anyagokból a gyártás-előkészítés állítja össze a szabászati tételt. A kiszabott anyagokat előkészítik a varrodai megmunkálásra, melyek minőségét ismét ellenőrzik. Szabás A szabászaton kezdődik meg a készre szabott termékek nagyüzemi gyártásának folyamata, mely nagymértékben meghatározza a további folyamatokat és az elkészítendő termék minőségét. Kárpitozás Fontos, hogy mi kerül a vázra, milyen sorrendben, hány réteg és milyen összedolgozással. Nagyon sokféle segédanyagot használunk a kényelmes ülő-fekvő felület kialakítása érdekében, ami megnöveli a bútor értékét, ezáltal élettartama is meghosszabbodik. Bár e bútordaraboknak más és más az egyedi felépítésük, mégis többnyire fából, különféle lapanyagokból, ritkán pedig fémből kész

Török bútorszövet

Török bútorszövet

TÖBB SZÁZ FÉLE MODERN ÉS KLASSZÍKUS JÓ MINŐSÉGŰ TÖRÖK BÚTORSZÖVETEK KEDVEZŐ ÁRON! BÚTORSZÖVETEINK STRAPABÍRÓ ÉS DIVATOSAK, JÓ MINŐSÉGŰ CÉRNÁBOL KÉSZÜLNEK TÖRÖK LAKÁSTEXTIL ÜZLET 1068 BUDAPEST KIRÁLY U.70(KÖRÚT SAROK,TROLI MEGÁLLÓ) TEL/FAX:322-8895 MOBIL:0670/280-4048 Az itt látható termékeink csak ízelítőül szolgálnak választékunkból, a teljes kínálatunk ennél lényegesen nagyobb. Ezért szívesen látjuk üzletünkben.

EM-Ká-Pé bt.

EM-Ká-Pé bt.

Tevékenységünket 1994-ben kezdtük ágytakarók és díszpárnák gyártásával. Az évek során a vevők igényei és a gazdasági változások hatására a gyártást lassan felváltotta az import. Most már termékeinket saját tervezés és az aktuális lakástextil trend alapján gyártatjuk nagy textilipari gyártókkal. Különösen odafigyelünk a jó minőségre, a termékek egyediségére és a kedvező árra. Napjainkban Magyarország és Szlovákia területén nagykereskedelmi hálózattal rendelkezünk. Széles és bő raktárkészletet kínálunk kereskedelmi partnereink részére.

Szintetika

Szintetika

Lakástextil nagykereskedésünk nap, mint nap azon dolgozik, hogy az Ön üzlete megfelelő minőségű, árut tudjon biztosítani vásárlói számára. Termékkörünk kialakításánál kiemelt figyelmet fektetünk a kiválasztott függöny, sötétítőfüggöny és egyéb termékeink magas ár-érték arányára. A függönyök legkülönbözőbb fajtáin kívül kínálatunkból választhat darabárukat: ágyneműt, ágytakarót, plédet, terítőt. Ezeknek a textileknek meghatározó szerepük van lakásunk otthonosabbá tételében, míg más lakástextilek használati szerepet töltenek be otthonunkban, az étteremben, vagy a hotelszobában. Legyen Ön lakástextil üzlet-, közület-, szálloda- vagy étteremtulajdonos, szorgos csapatunk azon fáradozik, hogy Ön és vásárlói örömüket leljék a textilek használatában. Oldalunkon bővebb információt gyűjthet a termékeinkről és a hozzájuk kapcsolt szolgáltatásainkon kívül cégünkről, életének eseményeiről, híreiről.

Szőnyegmester

Szőnyegmester

Nézzen körül, és válogasson széles szőnyeg kínálatunkból. Nálunk megtalálhatja a modern, klasszikus, gyapjú szőnyegeket, a gyermek szobákba, lépcső feljárókra való szőnyegeket. A Szőnyegmester segít önnek, hogy megtalálja álmai lakástextíliáit , mely otthonosabbá teszi lakását, és melyen élvezettel lépkedhet a mindenapokban. A Szőnyeg kereskedelem megtalálható Békéscsabán, és Békésen. Ha nálunk vásárol lakjon Békéscsabán, Szarvason, Orosházán, Békésen, Mezőberényben, Gyulán, bárhol Békés megyében, vagy akár távolabb, megéri benézni hozzánk. Kedvező árak, széles kínálat, minőségi termékek. Kereskedelmünkben mindent megtalál ami lakástextil. Így egyhelyen felöltöztetheti lakását, minőségi termékekkel, kedvező árakon.

Hirdetés
Tapéta üvegre, csempére

Tapéta üvegre, csempére

Aki gyorsan és főként olcsón szeretné megoldani környezetében bizonyos sík felületek dekorálását, az először vélhetően az öntapadó műanyag tapétákat veszi szemügyre. Még az sem akadály, ha síküveg felületekről van szó, hiszen erre a célra legalább negyvenféle színű és ornamentikus mintázatú, illetve strukturált felületű, áttetsző változat között lehet válogatni. Az üvegtapétáknak kettős a szerepük: csak áttetsző anyaguk miatt nem láthatni át rajtuk, ám ennek ellenére a fényt nagy részben átengedik. Másrészt ornamentális mintázatuk miatt igen dekoratív hatások valósíthatók meg minden üvegfelületen. Valójában azonban olyan üvegeken érvényesülnek jól, ahol természetes vagy mesterséges fény világítja át a betapétázott üvegeket. Az ólomkeretes technikát utánzó mintázatok klasszikusnak mondható és modern kompozíciókat utánzó változatainak igen bő a választéka. A kompozíciók színvilága is igen sokrétű, a visszafogott pasztellszínektől egészen az élénk, tüzes színes mintázatokig mindenféle változat megtalálható közöttük.

Motoros karnis

Motoros karnis

Ha elhatározta magát motoros karnis vásárlásra gratulálok, itt jó helyen jár! Ha csak érdeklődik, akkor is jó helyen jár, mert itt sok mindent megtudhat a motoros függönymozgatásról! Motoros karnist ugyan egyre többen forgalmaznak, de a mi karnisunk megbízható, csendes és csak egy konnektor kell hozzá! De ami a legfontosabb, hogy a mai napig, az első villanyvasút modell elindításánál érzett várakozással készítjük el, és üzemeljük be Önnek!

Profitmax2004 Bt.

Profitmax2004 Bt.

Textil és lakástextil termékeket gyártó vállalkozásunk története A Profitmax 2004 Bt. textil és lakástextil termékek előállításával és kereskedelemével foglalkozik 2004-óta. A cégünk fő profilja az autóüléshuzat-készítés, a díszpárnavarrás, valamint a rongy- és gyapjúszőnyegszövés. Stratégiai célkitűzésünk magas minőségű termékek gyártása, alacsony áron, vagyis kedvező ár/érték arány létrehozása. Folyamatos beruházásainknak köszönhetően a legmodernebb technológiákat alkalmazva, kiváló termékeken keresztül biztosítjuk partnereink állandó megelégedettségét.

Zena függöny

Zena függöny

Karnisok közül az alábbiakat forgalmazzuk: * Alumínium karnis egy, kettő, három, és négysoros kivitelben, amelyek közül jó néhány egyedi ívre is hajlítható. Működtetése lehetséges kézzel és zsinóros elhúzó szerkezettel. * Az alumínium karnisok modern és klasszikus függönyök illetve függöny rendszerek hordozására is alkalmasak. Oldalfali és mennyezeti kivitelben egyaránt szerelhető. Tépőzáras változatai nagyon kedveltek

Bíborcsiga

Bíborcsiga

Cégünk családi vállalkozásként működik és 8 éve foglalkozunk függönyözéssel. Minőségi fényáteresztő és sötétítő-függönyök, bútorszövetek, valamint karnisok, rolók kiegészítők nagy választékával állunk vásárlóink rendelkezésére. Egyéni ötletekkel segítünk kiválasztani az otthonához legjobban harmonizáló textileket.

Linci Lakástextiliák

Linci Lakástextiliák

1. Cég: 1979.-ben alakultunk - kis családi vállalkozásként. Azóta vállalkozásunk évről-évre fejlődik. Cégünk előnye: a gyorsaság, rugalmasság, megbízhatóság. Ezt a műhelyben dolgozó állandó csapat és egy bármikor mobilizálható bedolgozói hálózat biztosítja. A termékeket magunk tervezzük, modellezzük. A vállalkozás formája - egyéni vállalkozás. 2. Profil: Elsősorban pamut, ill. selyemdamaszt alapanyagú asztalterítőket és konyhai kiegészítőket gyártunk. Újdonság: a lenes díszpárna, terítő. Fő specialitásunk: a komplex konyhai textilcsalád. Az asztalterítő mintájával harmonizáló függöny, ülőpárna, kötény, fogókesztyű, és egyéb kiegészítők. 3. Szolgáltatás: vidéki partnereinknek postacsomagban is elküldjük termékeinket. 4. Távolabbi célok: A mi profilunk: a gyártás. A kereskedés legyen a kereskedőké! Ezért nem is tervezünk saját kiskereskedelmi egységeket nyitni. Inkább több üzletbe szeretnénk eljutatni termékeinket. 5. Trend-változás: Rendszeresen figyeljük a trendek változásait. A szaksajtóból és külföldi szakkiállításokon (Heimtextil) tájékozódunk; és az uralkodó divatirányzatokat ültetjük át "magyarra". Mintáink, színeink megválasztásakor az évszakok hangulatát is figyelembe vesszük. A húsvéti-, karácsonyi szezonra minden évben új mintákkal készülünk. 6. Vevőinfó: Akcióinkat, újdonságainkat rendszeresen meghirdetjük ("A Kereskedő", Next stb.), ezekről levélben

t-mix 2003 Kft.

t-mix 2003 Kft.

Bármely szállodai szoba megjelenését jelentősen befolyásolja a jó minőségű, az esztétikus, a kiváló anyagokból elkészített ágynemű. Ebben a világban, hol hihetetlen méreteket ölt a környezetszennyezés, és mi lépten-nyomon ezek következményeibe botlunk, szenvedünk tőle, esetleg megbetegszünk, legalább éjszakánként védjük magunkat antiallergén ágyneműkkel. Tekintsen meg néhány példát a képen láthatóknál lényegesen nagyobb választékunkból. Ágynemű kínálatunk: * antiallergén paplan, párna, pléd, * párnák: o nagypárna (70x90 cm), o feles párna (50x70 cm), o kispárna (40x50 cm). * ágynemű huzatok: o 100% pamut, damaszt ágynemű huzatok * huzatok kevert szálas anyagból, * huzatok krepp anyagból, * mintás és minta nélküli, * ágyneműk gombos és bujtató változatban. # matracvédők, # lepedők: * gumis lepedők, * lepedők szimpla ágyra, * lepedők francia ágyra.

Szállodai és éttermi textiliák

Szállodai és éttermi textiliák

Bár közhely, a függöny öltözteti a szobát. Otthonossá, meleggé változtatja a helyiséget, biztosítja az intimitást, és nem feltételenül szeretünk arra ébredni, hogy a nap belevilágít a szemünkbe. A függöny árnyékol, megváltoztatja a fényeket, fényviszonyokat. A falak, a padlók, a mennyezet egyenes vonalait, merevségét lágyítja. A függöny a lakáskultúra része, a lakás dísze, otthonossá tesz és barátságos hangulatot kölcsönöz. A függöny igényeinknek megfelelően látni engedi, vagy eltakarja a külvilágot, ahogy szeretnénk. Színe, mintázata nagy felületen jelenik meg, ezért fontos hogy összhangban legyen a szoba színeivel a bútorok stílusával, a szőnyeggel, tapétával. Az ágytakaró szerepe a hálószoba hangulatát emeli, mintázata, színei összhangba hozhatók a függönnyel, szőnyeggel . Egyedi méretre készítve, steppelve hozzáillő párnákkal kiegészítve melegséget puhaságot ad a hálónak. Ami a dekorációt illeti, egy bevetetlen ágy nem túl vonzó képet mutat rólunk, ám egy ágytakaró nemcsak díszít, de könnyedén leplezheti átmeneti hanyagságunkat. Dekorációs termékeink: * fényáteresztő függönyök, * sötétítő és dekorációs anyagok, * black-out (fényelzáró) anyagok, * ágytakarók, * ágysálak.

Tuti menü