Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakástextil, lakástextiliák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Demián - Hemma [2. oldal]
részletek »

Lakástextil, lakástextiliák képes leírás: Demián - Hemma [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakastextil.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 237 db
Demián Bt., Szigetszentmiklóson

Demián Bt., Szigetszentmiklóson

Rövid határidővel vállaljuk: * Lakásfelmérés * Lakberendezési tanácsadás * Karnisszerelés * Pontos méretre varrás * Függönyszerviz (mosás, vasalás, felrakás) Választását mintákkal, rajzokkal és referenciakatalógusainkkal segítjük.

Magichome Bt.

Magichome Bt.

Bemutatkozás helyett... Ugye már Ön is gondolt arra, hogy valami új, ütős dolog kellene az életében, valami változás, valami más. Ilyenkor a nők egy része vásárol, meglepi magát egy aprósággal, átrendezi a szobát, esetleg lecseréli élete egyes "kellékeit" beleértve esetleg partnerét is. Amit aztán vagy megbán, vagy nem, a nyereség-veszteség mérleg csak később készül el. Mi ennél egyszerűbb megoldást ajánlunk. Minden lakásnak megvan a hangulata, amit a berendezési tárgyak mellett az otthonban található függönyök, lakástextíliák, ágytakarók, díszpárnák anyaga, színe, stílusa határoz meg. Vagyis a megoldás kézenfekvő. Varázsolja újjá lakását a legolcsóbb, legegyszerűbb módon. Cserélje le függönyeit, terítőit, ágytakaróját. Ragaszkodik a régi, nagymamától örökölt kedves darabhoz? Nem probléma. Segítünk megújítva megőrizni. Hát nem egyszerűbb, mint átrendezni az életét? Tehát nézzük meg együtt, mi lenne a legjobb. Mi az Ön kívánsága és a mi ötleteink alapján felöltöztetjük új és régi bútorait, a helyszínen együtt kiválasztjuk a legszebb és legjobb Önnek tetsző megoldást. Vagyis: Megtervezzük, megvesszük, megvarrjuk, felszereljük. Ja, és még valami. Még sohasem sikerült akárcsak ugyanabból az anyagból is ugyanazt készíteni. Mi manufaktúra vagyunk, és ezt büszkén vállaljuk.

Pié Enteriőr

Pié Enteriőr

Pontos - Igényes - Értékes Munkánk során mindig törekszünk a harmónia megteremtésére, és az egyéni igények megvalósítására. Először segítünk az anyagok válogatásában nemcsak egy, hanem több partnerünknél. A szakmai hozzáértés nélkülözhetetlen az igényes belső kialakításában. A felmérés során, a helyszínen lehet megnézni és kiválasztani az anyagmintákat, egyeztetve a környezet stílusával, színeivel és a fényviszonyokkal. Részletes számításokat készítünk a méretek és a választott anyagok alapján. Továbbítjuk és követjük az Ön megrendelését. Elkészítjük a kivitelezési terveket, és a munkát folyamatosan ellenőrizzük. Személyesen irányítjuk a karnisok és szerkezetek szerelését. Végül kiszállítjuk a kész függönyöket, a helyszínen vasaljuk és felrakjuk.

Panorama 12

Panorama 12

A függöny, mint lakásunk része Az adott házhoz illő függönyöket, bútorkárpitokat, karnisokat tervezünk, szerelünk fel, amiben hosszú évekig gyönyörködhetnek vevőink. Függöny, lakástextil tervezésében és kivitelezésében igyekszünk ügyfeleink rendelkezésére állni, hogy a függöny feldobja az Ön lakását! Sötétítő A leghatékonyabb és egyben legesztétikusabb sötétítő függönyöket, árnyékoló rendszereket szereljük fel. A sötétítő lakásunk egyik legkiemelkedőbb része. A sötétítő minden ablaknak egy keretet ad, ezáltal kiemeli azt és a szoba dekorációjának fontos részévé teszi. A sötétítők kiválasztásakor fontos szempont, hogy a lakás és a tulajdonosok ízlésvilágához illő sötétítő anyagot és színt válasszunk. Tegye próbára szakértelmünket! Kérdezzen bátran! Drapéria A drapéria gazdagon redőzött textilanyag. A drapériáról a sötétítőhöz hasonlóan elmondható, hogy a lakás dekorációjának egyik alapja. A drapéria nem mindennapi módon gazdagítja, és teszi a kiemelkedően elegánssá lakásunkat. Drapéria anyagok és színek széles tárházával állunk rendelkezésre. Segítünk otthonosan elegánssá tenni lakását! Tegye próbára szakértelmünket! Kérdezzen bátran a drapériákról!

Őkelme lakástextil

Őkelme lakástextil

Hagyományos és modern mintás bútorszöveteinket 140-280cm szélességben forgalmazzuk. A kárpitként való felhasználáson kívül anyagaink jól használhatók falvédőnek,meleg fogó térelválasztónak, vastag sötétítőnek. Textíliáink Európa nagy gyártóitól kerülnek ki és a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Üzletünkben azonnal, készletről is vásárolhatnak.

Bútordoktor

Bútordoktor

Honlapunk célja, hogy tájékoztassuk Önt antik, modern vagy styl bútorának felújításával kapcsolatos lehetőségeiről. "Bútordoktornál" a kárpitos és az asztalos munkák elvégzéséről, továbbá két bútorszövet kereskedésről is gyűjthet információkat. Forgalmazott termékeinket e-mailes vagy telefonos rendelés esetén GLS csomagküldő szolgálattal, utánvét lehetőségével eljuttatjuk Önhöz.

Lordex

Lordex

Ülőgarnitúrák, fotelek, franciaágyak, asztalok és szekrények, függöny és egyéb lakástextil a kifinomult elegancia jegyében. Bútoraink saját gyártásúak, Magyarországon készülnek, kárpitos, asztalos és fafaragó szakemberek által, egyedi méret és rendkívül gazdag bőr-, műbőr-, textilbőr-, textil-kárpit választási lehetőséggel. A kényelmi szempontok figyelembevételével, lehetnek kemény, félkemény, puha komfortfokozatúak. Jöjjön el üzletünkbe, foglaljon helyet, és győzödjön meg bútoraink legmagasabb igényeket is kielégítő színvonaláról! Bútorainkon kívül lakberendezéshez szükséges lakástextíliákat: bútorszöveteket, sötétítő függönyöket, fényáteresztő függönyöket is talál kínálatunkban. Szolgáltatásaink között megtalálható a függönyök, az ágytakarók tervezése, varrása, továbbá a karniskészítés is. Kérése szerint lakberendező kollegáink segítségével megtervezzük és berendezzük helyiségeiket. Elérhetőségeinken keressen bizalommal!

Bétex

Bétex

A világ valamennyi kultúrnépe foglalkozott már a legrégebbi időkben is szőnyegkészítéssel. Részben az időjárás viszontagságai ellen védekeztek a szőnyegekkel, részben díszítettek velük. Üzleteinkben kézi és gépi, modern és klasszikus mintájú szőnyegek óriási választékával várjuk vásárlóinkat. A szőnyegeket előállítási módjuk szerint két fő csoportba sorolhatjuk: kézi technikával készített szőnyegek, illetve gépi előállítású szőnyegek. A kézi csomózású szőnyegek értéke a használat során, inflációt meghaladó mértékben nő, ezért vásárolják befektetésként is. A gépi csomózású szőnyegekre ez nem mondható el, legyenek azok bármilyen jó minőségű gyapjúból és akár egymillió csomószám felettiek. Otthonunk melegségének, esztétikájának elengedhetetlen kelléke a szőnyeg, hiszen hangulatot, meghittséget képvisel, megtöri a padlóburkolat ridegségét, tompítja a hangokat, hőszigetel. Fontos, hogy mintázata, színe a többi textília stílusával, színével összhangban legyen. Mivel a szőnyeg nagy igénybevételnek van kitéve, minél kopásállóbbnak kell lennie. Legtartósabbak a sűrű szövésű, erős bolyhozatú, természetes és műszálas anyagok keverékéből készült szőnyegek. A szőnyegek kiválasztása ...

Positivo

Positivo

A Positivo által ajánlott szőnyegek kiemelkedő gyártók termékei, melyeknek zöme műszálas, antiallergén anyagból készül. A POSITIVO egy magyar tulajdonú cég, melyet sokéves belsőépítészeti, építészeti és építőpari tapasztalattal azért hoztunk létre, hogy a hazai belsőépítészet számára olyan kiemelkedő és magas minőségi színvonalú alapanyagokat biztosítsunk (pl. műbőr, szőnyeg), amelyek a mai hazai kínálatból kiemelkednek és egy egyedi stílust képviselnek." műbőr,szőnyeg,szőnyegek ...

Hirdetés
Szőnyegáruház

Szőnyegáruház

Szolgáltatásaink: szőnyegszegés (csak új szőnyeg esetén); burkolatfektetés, szőnyegpadló- és pvc-ragasztás (teljes anyagbiztosítással is); méretre vágás; szaktanácsadás; házhoz szállítás; szőnyeg-, bútor-, gépkocsikárpit-tisztítás. GYŐZŐDJÖN MEG A VÁLASZTÉKRÓL ÉS MINŐSÉGÜKRŐL SZEMÉLYESEN! SZÍVESEN VÁRJUK ÜZLETÜNKBEN. Elérhetőségünk: Címünk: 6000 Kecskemét, Dózsa György út 20. Telefon/fax: 76/504-195, 76/485-167, Nyitva tartás: H-P: 9 - 18 óráig / Szombat: 9 - 12 óráig, E-mail: szekelyi@mail.datanet.hu, Skype: szonyegaruhaz ... Szőnyegek: Az oldalon látható termékeink csak ízelítőül szolgálnak választékunkból, a teljes kínálatunk ennél lényegesen nagyobb. Ezért szívesen látjuk üzletünkben. (Ha ellátogat oldalunkra és ott böngészik, akkor a termék neve megjelenik, ha az egér mutatóját az adott szőnyegfajtára viszi, illetve ha a szőnyeg képére rákattint, s nagyobb méretben megjeleníti azt.) Várjuk szeretettel. és jó böngészést, vásárlást kívánunk!

Szőnyegország

Szőnyegország

A P-Floor KFT-t 1993-ban családi vállalkozásként alapítottuk, majd az évek folyamán a szőnyeg, lakástextil szakma egyik ismert szereplőjévé váltunk. "Szőnyegország" márkanév alatt saját boltokat üzemeltetünk, emellett pedig nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk. Üdvözöljük Szőnyegországban! Kényelmes, meleg, hívogató avagy az édes otthonra vágyik? Lakjon szebb környezetben már a kezdetektől! Ha szóba jön, hogy szebb környezetben lakjunk. Biztos valami különleges, egyedi dolgot szeretnénk. Segítségünkkel ezt könnyedén megvalósíthatja, üzleteinkben szinte mindent megtalál, amire Önnek szüksége van. Egyedülálló választékot nyújtunk Önnek a kreatív dekorációktól a lakberendezési ötletekig, a padlóburkolatoktól a lakástextilekig, ehhez párosul kollégáink és lakberendezőink szaktudása. A kezdetektől gondoskodunk arról, hogy szebb lakókörnyezet Önnek ne csak álom maradjon! Ön kiszámolta már, hogy mennyi fölösleges idejébe és energiájába került a szakemberek kérése, az otthon felújítása vagy átrendezése? A minőségről és garanciáról nem is beszélve? Milyen csodálatos lenne, ha az Ön ötleteit és kivánságait kollégáink optimálisan megterveznék és az utolsó folyamatig ...

Brinkus Design

Brinkus Design

A tervezés egy szenvedély, mely az agyban születik és egyszer csak elkészül annyira, hogy papírra lehet vetni. Szőnyeg, Lakástextil. Handtufting technikával készített egyedi formaszőnyegek, egyedi ágytakarók, hímzett ágyneműk, formapárnák, lakástextilek tervezése és gyártása. Brinkus Design Bt., lakberendezés, textiláru, textilipar, lakáskultúra, lakástextil, iparművészet, iparművészeti alkotás, ágynemű, ágytakaró, ágyneműgarnitúra, formaszőnyeg, szőnyeg. - Becsülni, támogatni és nem irigyelni kellenne a 10-20 év kemény munkáját újra és újra frissítő magyar műhelyeket, melyek hazai ipar,befektetők, hathatós mecenatúra híján saját szervezésű manufaktúrára, önerőre épülve léteznek. Az Origo Design, a Gepetto Stúdió, a Redform, az Eventuell csoport, a Palmetta Galéria, a Szikszay bútorstúdió, az Artica Design, az Ivánka, Brinkus és a Desidea Stúdió gazdaságunk lidérces változásaitól függetlenül működik, művészei csaknem kivétel nélkül külföldi és magyar díjakkal jutalmazott tapasztalt és hiteles tervezők, akik az idén is várják a munkáik iránt érdeklődőket a Műcsarnok falai közé ...

Alkor DekorDesign

Alkor DekorDesign

Kiváló minőség és dekoratív sokszínűség... Az Alkor-Venilia Kft. mint az Alkor-Venilia márkatermékek hazai importőre, legfontosabb céljául azt tűzte ki, hogy kínálatával és termékeinek minőségével mindig irányt mutasson a piacon. A több mint 10 éve a hazai piacon jelenlévő és piacvezető cég erőssége a nemzetközi piaci trendek felismerése, és a kiemelkedő forma-és mintatervezés. Termékportfoliójukból kiemelkednek az asztaldekorációk, a terítők és az étkezési alátétek, valamint a kiegészítők. Az egyedülállóan széles kínálat minden alkalomnak, egyedi enteriőrnek, árkategóriának és piaci igénynek megfelel.

Textil és vinil tapéta

Textil és vinil tapéta

A holland Vescom által gyártott textil hátoldalú, 130 cm széles, struktúrált felületű vinil tapéták tartósak, ütésállóak és esztétikusak. A vinil tapéta továbbá fény- és kopásálló, nedvesen tisztítható/fertőtleníthető és javítható. A kollekció egy része ezen túlmenően különleges felületkezelést kap, mely a mechanikai ellenálló képességet és a baktériumállóságot fokozza. Több száz szín és minta áll rendelkezésére. A vinil tapétákon kívül széles a választék szövött és nemszövött, kiemelkedően dekoratív, valódi textil (len, selyem, pamut, viszkóza, poliészter, stb.) tapétákból is.

Írisz Dekor Kft

Írisz Dekor Kft

BELSŐÉPÍTÉSZET Az egyéniség, a stílus egyre jellegzetesebben jelenik meg környezetünkben, otthonaink belső tereiben. Mindannyian meghitt otthonra vágyunk, amelyet valóban a sajátunknak érezhetünk .amely megfelel elképzeléseinknek.! Legyen az a legújabb trend, egy egyedi igény, modern vagy éppen klasszikus enteriőr! A legújabb technikákkal, a legjobb anyagokból készült, tapéták és díszlécek napjaink egyre bővül kínálatával várja Önt nálunk! Válogasson kedvére! Forgalmazunk továbbá kiváló minőségű márkás bel- és kültéri díszléceket, stukkókat, rozettákat, álmennyezeteket, tapétákat és bordűröket, függönyöket, bel- és kültéri lámpákat, csillárokat, Hi-Fi, TV és hangfal állványokat, öntapadós tapétákat, posztereket. Üzleteinkben szakszerû kiszolgálással és tanácsadással, valamint kedvező árakkal várjuk Önöket hétfőtől szombatig.

Tapétagaléria

Tapétagaléria

1990-ben volt 3 bőröndöm, és volt egy álmom. Az akkori szűkkeresztmetszetű lakástextil piacon teljesen ismeretlen volt az a hatalmas függöny és dekoranyagkínálat, amit a bőröndökbe bújva megtaláltam. Az első bemutató körök után döbbenten tapasztaltam, hogy hihetetlen kincsekre bukkantam. Az üzletekben a kereskedők és a látogatók egymás kezéből szedték ki a mintákat és sokan nem is értették, hogy lesz ebből függöny az ablakon! Felfoghatatlan érzés volt számomra az a boldogság, amit az emberek arcán láttam. Ez az életérzés fogalmazta meg bennem azt a gondolatot, hogy ezt az átélt örömet jó lenne minél több ember számára közvetíteni úgy, hogy otthonaikba hazaérkezve a textilek puhasága, lágysága által megnyugvást, harmóniát találjanak. Ahogy a családtagok együttléte teszi teljessé a családot, úgy teszi teljessé egy szoba hangulatát az odaillő színek és minták összhangja. Ahogy meghatározza mindennapi hangulatunkat ruházatunk, úgy lakásunk hangulatát is nagyban befolyásolja, hogy milyen színekkel, milyen anyagokkal öltöztetjük fel a tereket és ez visszahat ránk. Jól megválasztott színekkel, formákkal érhetjük el azt a harmóniát, amely mindennapi feltöltődésünkhöz ...

Hemma függöny és lakástextil

Hemma függöny és lakástextil

Vajon ide milyen karnist lehet felszerelni? Állunk tanácstalanul újonnan vásárolt lakásunk gyönyörű, ámde óriási vagy éppen nagyon formabontó ablaka előtt. Mivel a tervezők egyre egyedibb formájú ablakokkal színesítik a házak homlokzatát, ezért sokan tapasztalják, hogy a hagyományos karnis megoldások sajnos nem alkalmazhatóak. Profi szakemberek segítenek Önnek a függönyözés teljes lebonyolításában a felméréstől, a karnis kiválasztásától, a tervezésen át, a felszerelésig.

Tuti menü