Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakástextil, lakástextiliák linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Lakástextil, lakástextiliák képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: lakastextil.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 237 db
Hemma függöny és lakástextil

Hemma függöny és lakástextil

Fő tevékenységünk a függönyözés .Szolgáltatásaink: tervezés, kivitelezés, helyszíni felmérés, függöny, kárpit anyagválasztás, tanácsadás, karnis, roló, függöny fazonok, egyedi megoldások tervezése. Függöny, párna, ágytakaró méretre varrás, karnis sín és függöny szerelés . Lakberendezési tervezés és kivitelezés látványtervek készítése igény szerint. Kínálatunkban megtalálható: fényáteresztő függöny, sötétítő függöny , lapfüggöny ,római roló, függöny kiegészítők, lakástextil, karnis ,ágytakaró, párna.

Kárpit Doktor

Kárpit Doktor

- Hagyományos és korszerű technológiákkal egyedi és sorozatgyártásban jelentkező kárpitozott bútorok javítását, karbantartását, figyelembe véve az ergonómiai és fiziológiai követelményeket. - Kárpitozott bútorok szét - és összeszerelését, szükség szerinti átalakítását, különös tekintettel a kárpitozott bútorral szemben támasztott szilárdsági, tartóssági és stabilitási követelményekre. - Különféle igény szerint készítünk ülő - és fekvőfelületekre párnázatot (fix és szabad párnákat) osztott, bordázott, mélytűzött kivitelben textíliával, műbőr vagy eredeti bőr felhasználásával. - Belső terek nyílászáróinak (ajtók) párnázását hang - és hőszigeteléssel, hagyományos vagy korszerű anyagok felhasználásával, változatos kivitelben. - Belső terek falainak borítását textíliával ill. műbőrrel. - Belső terek nyílászáróinak függönyözését, másod függöny drapéria szerkesztését, szabását, varrását és felszerelését. - Járművek (repülő, hajó) kárpitozott részeinek (ülés, támla, könyöklő, mennyezet, ajtók,) javítását, azok szét - és összeszerelését, belső kárpitozását. - Antik bútorok korhű átdolgozása restaurálás" szintjén, a korra jellemző anyagok és díszítőelemek felhasználásával (rojtok, bojtok, paszományok, gombok és díszszegek).

Arany Fotel Kft.

Arany Fotel Kft.

Üdvözöljük az Arany Fotel Kft. honlapján! 1991-ben alakult cégünk bútorszövetek, függönyök és kárpitoskellékek kereskedelmével, valamint kárpitozással, függönyözéssel, és lakberendezéssel foglalkozik. Üzletünkben megtalálható minden, ami egy enteriőrt felöltöztethet és otthonossá tehet. Munkatársaink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb bútorszöveteket, segítséget nyújtanak otthona berendezésében, megtervezik és elkészítik függönyeit, felújítják bútorait.

Stile Interior

Stile Interior

A Stíle Interio lakberendezési üzlet ötlete már rég megfogalmazódott, ugyanis a Váci úton lévő Stíle fürdőszobaszalon kapcsán felmerült az igény egy egyedi, modern és mindenki számára elérhető lakberendezési kiegészítőkkel és ajándéktárgyakkal foglalkozó szalonra. Így 2007. március 30-án megnyitottuk Magyarország és Budapest legfrekventáltabb bevásárlóközpontjában, a Westend Citycenter földszintjén üzletünket, ahol olasz, spanyol, kanadai és egyéb, a mai trendeknek megfelelő képkeretek, fotóalbumok, gyertyák, lámpák, órák, vázák, kisbútorok, konyhai- és fürdőszobai kiegészítők, továbbá modern stílusú nappali-, elő- és hálószoba és étkezőbútorok kaphatók. 2007 novemberében újabb üzletet nyitottunk az Aréna Pláza földszintjén, ahol teljes termékpalettánk szintén megtalálható.

Hemma függöny és lakástextil

Hemma függöny és lakástextil

Fő tevékenységünk a függönyözés .Szolgáltatásaink: tervezés, kivitelezés, helyszíni felmérés, függöny, kárpit anyagválasztás, tanácsadás, karnis, roló, függöny fazonok, egyedi megoldások tervezése. Függöny, párna, ágytakaró méretre varrás, karnis sín és függöny szerelés . Lakberendezési tervezés és kivitelezés látványtervek készítése igény szerint. Kínálatunkban megtalálható: fényáteresztő függöny, sötétítő függöny , lapfüggöny ,római roló, függöny kiegészítők, lakástextil, karnis ,ágytakaró, párna.

Felvinci Home

Felvinci Home

Szolgáltatások: -Függönyözés -Hagyo mányos stílus -Modern stílus -Klasszikus stílus -Római roló -Country stílus Modern, klasszikus és country stílusban megvarrt fényáteresztők, sötétítők. Római roló, roletta, panelfüggöny, reluxa, szalagfüggöny. Mennyezeti- és rúdkarnis, rolószerkezetek kéz-, zsinórós- vagy elektromos működtetéssel. Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat készítés. A függönyözésben lakberendezőink segítik a bútorhoz, falszínhez, hez, burkolathoz legmegfelelőbb függöny kiválasztását. A nálunk készített függönyök tisztíttatását vállaljuk.

Pié Enteriőr

Pié Enteriőr

Pontos - Igényes - Értékes Munkánk során mindig törekszünk a harmónia megteremtésére, és az egyéni igények megvalósítására. Először segítünk az anyagok válogatásában nemcsak egy, hanem több partnerünknél. A szakmai hozzáértés nélkülözhetetlen az igényes belső kialakításában. A felmérés során, a helyszínen lehet megnézni és kiválasztani az anyagmintákat, egyeztetve a környezet stílusával, színeivel és a fényviszonyokkal. Részletes számításokat készítünk a méretek és a választott anyagok alapján. Továbbítjuk és követjük az Ön megrendelését. Elkészítjük a kivitelezési terveket, és a munkát folyamatosan ellenőrizzük. Személyesen irányítjuk a karnisok és szerkezetek szerelését. Végül kiszállítjuk a kész függönyöket, a helyszínen vasaljuk és felrakjuk.

Arteon

Arteon

Közel tíz éve különleges minőségű textiliákból választhatja ki otthona függönyét, fali- és bútorkárpitját ha betér Andrássy úti üzletünkbe.

Empír Enteriőr

Empír Enteriőr

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy kecskeméti függönyszalonunk után, megnyitottuk budapesti üzletünket. Eddig főleg lakástextíliák forgalmazásával foglalkoztunk, de a változó piaci igények miatt tevékenységi körünket és termék kínálatunkat kibővítettük exkluzív tapétákkal, bútorokkal, belsőépítészeti dekorációs elemekkel valamint szőnyegekkel. Az évek során szerzett tapasztalataink segítenek abban, hogy megrendelőink problémáira komplex megoldást nyújtsunk. Kollekciónkat úgy válogatjuk, hogy a vevőink árban és minőségben megtalálják a számukra megfelelő termékeket. Választékunk ebben a minőségben egyedülálló a hazai piacon. Speciális lángmentes anyagainkat (tapéta, textil) közületek, szállodák figyelmébe ajánljuk. A nemzetközi kiállításokat és vásárokat rendszeresen látogatjuk, az itt szerzett tapasztalatainkat a hazai piacon kamatoztatjuk, az aktuális trendeket nyomon követjük és üzletünkben bemutatjuk.

Hirdetés
Artdepo- Pájer Emília

Artdepo- Pájer Emília

Textiltervező és szövő iparművész vagyok. Egyedi lakástextileket készítek, takács szövőszéken, ősi módszerekkel: függönyöket, terítőket, ágytakarókat, párnákat, stb ... A feladatnak, igénynek, funkciónak megfelelően anyagai­mat pamutból, lenből, gyapjúból szövöm. Néha használok poliésztert vagy viszkózt is. A megrendelővel személyes kapcsolat útján alakítjuk ki a legmegfelelőbb megoldást. Előzetesen mintavariációkat ké­szítek, amelyekből a megrendelő választja ki a neki tetsző változatot. A helyszíni felmérést személyesen végzem. A tervezés, az előkészületek, a varrás, valamint a karnis­ra történő felszerelés a mindenkori folyóméter /fm/ ár­ban benne foglaltatik (6500-7500 Ft/fm). Gyapjú estén anyagtól függően. Textiljeim kézzel készülnek, ez hosszabb időt vesz igénybe, ezért a határidőket úgy kell számítani, hogy kb. 1-1,5 fm-t tudok naponta megszőni. Munkáim: kézi szövésű függönyök, ágytakarók, díszpárnák, terítők, szalvéták, asztalnemű, lakástextil kiegészítők, textil dekorációk. További keresési kulcsszavak: függöny, ágytakaró, párna, párnák, díszpárna, terítő, szalvéta, kiegészítő, dekoráció, pamut len, gyapjú, kiegészítő.

Mayatextil, Baltonfüred

Mayatextil, Baltonfüred

Balatonfüreden, a város központjában találják meg üzletünket, ahol 1998 óta állunk a város lakói és a balatoni nyaraló tulajdonosok rendelkezésére. Célunk mindkét vásárlói réteg igényeinek kielégítése. Fényáteresztő és dekorációs függönyöket tervezünk, elkészítünk és karnissal együtt felszerelünk. Minden igényt, minden szempontot figyelembe véve alakul ki a környezetbe leginkább illő anyagokból a megálmodott forma. Függönyökből, sötétítőkből és bútorszövetekből a hagyományos véges árusítás mellett mintasálas választékot is biztosítunk, ami számtalan variációs lehetőséget nyújt vásárlóink számára. Nálunk egy helyen megtalálja a lakásához szükséges egyéb textileket is, így kitűnő összhangot teremthet a dekoranyagok, ágytakarók, terítők, díszpárnák, stb. között. Paplanok, párnák, törölközők széles választékával állunk rendelkezésükre (akár nagy tételben is). Számunkra fontos, hogy Ön jól érezze magát nálunk, és otthonában öröme teljen a megvásárolt textilekben. Kérjük látogasson el üzletünkbe! Mayatextil: 8230 Balatonfüred, Kossuth Lajos u 2. Telefon: +3687481722, Mobil: +36302043213, Fax: +3687342229, E-mail: info@mayatextil.hu. Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9.00-17.00 ...

Diego

Diego

A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi piacán. A franchise rendszer lényege, hogy minden boltjában azonos arculattal jelenik meg, azonos termékválasztékkal, azonos szolgáltatással, szervizzel és azonos árakkal igyekszik a vevők lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálását biztosítani.

Aura- Egzotikus lakberendezés

Aura- Egzotikus lakberendezés

Lakberendezések Egy csipetnyi egzotikum - akár egyetlen bútordarab vagy pár kiegészítő dísztárgy - képes felpörgetni a megszokott otthoni enteriőröket. Az igazi varázslat azonban a bútorokkal, textíliákkal és dísztárgyakkal egységesre hangolt egzotikus hangulatú lakásbelső, mely mint egy nagy utazás, magával ragad! Ha Ön tanácstalan lakása bebútorozásában, vegye igénybe lakberendezési szolgáltatásunkat és kérje ki belsőépítész, lakberendező szakembereink véleményét! Az alábbi képeken a nálunk vásárolt bútorokkal és kiegészítőkkel berendezett enteriőrök láthatók. / a teljes cikkek - melyeket több lakberendezési magazin publikált - cikktár oldalunkról letölthetők/

Gardénia

Gardénia

Üzleteinkben, országszerte nagy lakástextil, függöny, karnis választékkal várjuk kedves ügyfeleinket. Gardénia Csipkefüggönygyár Nyrt. "FA" H-9027 Győr, Juharfa u. 33. (Ipari Park). Telefax: +36 (96) 512-264, Központi e-mail cím: info(kukac)gardenia.hu. Titkárság: + 36 (96) 512-231 ... Aktualitások, események, friss hírek. Aktuális információk. Akciós értékesítés. Beszámoló a Heimtextil 2008 kiállításról. Új helyen megnyitott függönyszaküzletünk Győrben. Közlemény a Visszáru kezeléséről, 2007-11-05. Sajtó: cikk a Gardéniáról - Kisalföld 2007-10-03. Sajtó: cikk a Gardéniáról - Kisalföld 2007-09-08. 2007 őszi függönyshow. 2007-es tavaszi Függönyshow és vevőtalálkozó képei. Aktuális befektetői információk. Üzleteinkben megtalálhatja a Gardénia aktuális katalógusát ! Kiállítások, események. A legnagyobb európai cégek termékei a Gardénia választékában. Ajánlatunk közületeknek, belsőépítészeknek, lakberendezőknek. Aktuális termékkínálatunk. Különleges ajánlat az exkluzív termékek kedvelőinek: a Sati, a Delius, és a Forest termékei a Gardénia kínálatában ...

Harmónia, Hajdúböszörmény

Harmónia, Hajdúböszörmény

Immár több,mint 15 éve vagyunk az önök szolgálatában. Boltunk kis családi vállalkozásként indult, amely már nagy tekintélyre tett szert városunkban és az emberek elismeréssel beszélnek rólunk. ,,A szép függöny meghittebbé, melegebbé teszi otthonát, üzletét.'' Vevőinket szakértelemmel és tanácsokkal látjuk el, célunk vásárlóink kívánságainak kielégítése, az otthonának szebbé tétele. Üzletünkben kiváló minőségű termékeinkkel és olcsó árakkal várjuk kedves vásárlóinkat. Bármit kigondol lakása szépítéséhez, mi segítünk álmait megvalósítani. Galériánkban tájékozódhat eddig elkészített munkáinkról, boltunkról és egyben referenciáinkról is.

LAKBER-STÚDIÓ, Barcs

LAKBER-STÚDIÓ, Barcs

LAKBER-STÚDIÓ 7570 BARCS - Minőségi lakástextíliák elérhető árakon, szaktanácsadással. Szebbé és otthonosabbá tesszük lakását! Az üzletben megvásárolható: -függönyök, ágyneműk, paplanok, párnák -raffroló -ágyeműk, törölközők, plédek -matracok,ágybetétek -függönytartók -ágyak -kanapék -sarokgarniturák -fotelek -hálószobák.Vállaljuk lakások,családi házak,irodák,panziók,közületek komplett függönyözését, vidékre is. ( Somogy és Baranya megye). Kérje ingyenes árajánlatunkat! 7570 BARCS Belvárosi Üzletház, Nyitvatartás: hétfő 9-12, kedd-péntek 9-12 13-17, szombat 9-12, e-mail: radakjanosbarcs@freemail.hu, Tel:06/70 2898-962 ... Új lakásba költözik? Felújítja lakását? Ki akarja cserélni régi függönyét? Raffrolót szeretne? A Lakber - Stúdióban megoldjuk. Megálmodta függönyét, de még nem tudja hogy valósítsa meg? Segítünk választani, s a legmegfelelőbb anyagokat, mintákat ajánljuk Önnek álmai megvalósításában. Amennyiben nem talál a boltban izlésének megfelelő függyönyt,abban az esetben közel 1000 mintasálból választhat igényének megfelelőt. Helyszíni felméréssel és tanácsadással segítjük a választását. A függönyökhöz teljes körű kiegészítő választékot kínálunk, karnisokat, elkötőket ...

Inex

Inex

ISMERTETŐ: cégünk 1992 óta foglalkozik lakástextíliákkal. Tevékenységünket a Flavius, vagy ismertebb nevén Lottó Áruházban kezdtük. A vásárlói szokások alakulásának következtében később az ÁRKÁD ÜZLETKÖZPONTBA költöztünk át. Az általunk kínált termékek közül a legnagyobb mennyiségben fényáteresztő függönyöket és dekor-, illetve sötétítő anyagokat forgalmazunk. Mindemellett számos kiegészítő termékünk van, melyek a lakáson belül található textíliák elkészítéséhez, díszítéséhez használhatók. Karnisrendszereink segítségével szinte minden falfelületre tudunk megoldást ajánlani. Varrodánkban szükség szerint elkészítjük az Ön által elképzelt függönyöket, drapériákat.

Tuti menü