Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorszövet, kárpitos képes leírás: Mrkomo - Kárpitos [2. oldal]
részletek »

Bútorszövet, kárpitos: Mrkomo - Kárpitos [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakastextil.tlap.hu » Bútorszövet, kárpitos
Keresés
Találatok száma - 26 db
Mrkomo Kft., Pécs

Mrkomo Kft., Pécs

A Markomp Kft. 15 éve áll a lakosság és a kárpitosok szolgálatában bútor, bútorszövet, habszivacs és kárpitoskellék kínálatával. Cégünk filozófiája, hogy a szakmailag felkészült munkatársaink segítségével az érdeklődő a számára lehető legjobbat találja meg nálunk, és lakását ezáltal még otthonosabbá tegye. Ennek érdekében már 1500 m2-en várjuk vásárlóinkat megbízható és jó minőségű termékeinkkel. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy megfeleljünk a vásárlói igényeknek, ezért lehetővé tesszük a széles kínálatból való választás lehetőségét. Lakástextil osztályunkon 2000 féle bútorszövetből válogathat. Minden típusú kárpitanyag megtalálható kínálatunkban a moderntől a klasszikusig. Számos választási lehetőséget kínálunk zsenília, jacquard, plüss, szatén, vászon, az alcantara szövetek, valamint a textilbőrök közül, bármilyen stílusú bútorára keres is Ön bútorszövetet.

Sabrina Zrt.

Sabrina Zrt.

A Sabina Rt. minőségi munkája révén vált a Vitra kizárólagos partnerévé. Cégünk megfelelő raktározási kapacitásával biztosítani tudja a partnerétől beérkező, illetve beszerzett anyagok, valamint a késztermékek elkülönített tárolását. Tevékenységünk az alábbi 3 fő területre bontható: Szabászat- a szabás tervezése Első lépésben a gyártásra kerülő modellek egyes részeinek szabásmintái készülnek el. A Vitrától érkező szövetek, kelmék fajtái, színe, mintázata és a kialakítása miatt sok tényezőt figyelembe kell vennünk, melyek az elkészült termékek minőségét garantálják. A minőségileg ellenőrzött közel 240 szín, valamint 40 mintázat szerint rendezett anyagokból a gyártás-előkészítés állítja össze a szabászati tételt. A kiszabott anyagokat előkészítik a varrodai megmunkálásra, melyek minőségét ismét ellenőrzik. Szabás A szabászaton kezdődik meg a készre szabott termékek nagyüzemi gyártásának folyamata, mely nagymértékben meghatározza a további folyamatokat és az elkészítendő termék minőségét. Kárpitozás Fontos, hogy mi kerül a vázra, milyen sorrendben, hány réteg és milyen összedolgozással. Nagyon sokféle segédanyagot használunk a kényelmes ülő-fekvő felület kialakítása érdekében, ami megnöveli a bútor értékét, ezáltal élettartama is meghosszabbodik. Bár e bútordaraboknak más és más az egyedi felépítésük, mégis többnyire fából, különféle lapanyagokból, ritkán pedig fémből kész

Török bútorszövet

Török bútorszövet

TÖBB SZÁZ FÉLE MODERN ÉS KLASSZÍKUS JÓ MINŐSÉGŰ TÖRÖK BÚTORSZÖVETEK KEDVEZŐ ÁRON! BÚTORSZÖVETEINK STRAPABÍRÓ ÉS DIVATOSAK, JÓ MINŐSÉGŰ CÉRNÁBOL KÉSZÜLNEK TÖRÖK LAKÁSTEXTIL ÜZLET 1068 BUDAPEST KIRÁLY U.70(KÖRÚT SAROK,TROLI MEGÁLLÓ) TEL/FAX:322-8895 MOBIL:0670/280-4048 Az itt látható termékeink csak ízelítőül szolgálnak választékunkból, a teljes kínálatunk ennél lényegesen nagyobb. Ezért szívesen látjuk üzletünkben.

Bőrülőgarnitúra

Bőrülőgarnitúra

Minőségi Bőr ülőgarnitúra közvetlen a gyártótól, óriási választék, verhetetlen árak. Állandó bőr ülőgarnitúra Akciók!Mi minőségi MAGYAR TERMÉK-et állítunk elő kizárólag I. osztályú olasz marhabőrből, melyet mi magunk válogatunk és importálunk. A bútorok készítését általában 2-3 hetes határidővel vállaljuk.Bútorbőreinket jelenleg 40 különböző szinben forgalmazzuk. Ügyfeleink között egyaránt találhatók bútorgyártók, kárpitos mesterek, és egyéni vásárlók is.

Mihály Bútor

Mihály Bútor

A Mihály Bútor 1946 óta működik családi vállalkozásként. Ügyfeleik részére vállalják stíl és modern bútorok készítését, bőr illetve textil bútorok javítását, antik bútorok restaurálását asztalosmunkával, bútorszövettel, ajtókárpitozást, falkárpit és védőhuzat készítést valamint kárpittisztítást. Termékkínálat: Stílbútorok, klasszikus bútorok, bőr bútorok, ülő és fekvő bútorok, ülő és kinyitható garnitúrák, szekrények, komódok, asztalok Keresse üzletüket és műhelyüket a belvárosban, a Klauzál tér 9 szám alatt.

Varró Kárpitos Műhely

Varró Kárpitos Műhely

Varró Kárpitos Műhelyünk egy évtizedes múlttal rendelkező kárpitozással, valamint minőségi kárpitozott bútorok gyártásával foglalkozó, budapesti székhelyű vállalkozás. Bútorkészítés során négy fontos tényezőn múlik a kiváló végeredmény. Szükségünk van egy jól átgondolt tervre, a terv megvalósításához szükséges eszközökre, szerszámokra, szakmailag magasan kvalifikált, tapasztalt szakemberekre, és minőségi alapanyagokra. Szállodai, vendéglátóipari egységek, valamint költségvetési intézmények részére végzett munkában is számos referenciával rendelkezünk. Nálunk biztosan megtalálja azokat a minőségi alapanyagokat és szaktudást, amire szüksége van az egyedi bútorai elkészítéséhez, legyen az akár egy füles fotel vagy egy íves kanapé. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra és kérjen árajánlatot még ma!

Minden féle kárpít tisztítása

Minden féle kárpít tisztítása

Professzionális szakértelem és megbízható, takaros munka, amely a Lévai &Lévai takarító céget jellemzi. A páros egyaránt vállalja a pipere takarításokat az otthonokban, mint az irodaházak széleskörű tisztítását. A kárpitok és a szőnyegek foltjait valamint a kémiai piszkokat is kiváló szakértelmemmel tisztítják ki. A kedvező áron és megbízhatóan dolgozó cég több városban is vállal munkát, melyeket részletesen a weboldalon feltüntettek, az esetleges munkadíjakkal együtt. A székhelyük Szigetszentmiklóson található.

Csillaghullás Kft. - Budapest

Csillaghullás Kft. - Budapest

Profi kárpitosmesterre lenne szüksége, akiben meg tud bízni? Tóth Imre kárpitosmester az autóbőrök és kárpitok készítésére, javítására és tisztítására szakosodott. Bármilyen típusról legyen szó, gyorsan és szakszerűen segít! Tekintse meg internetes oldalunkat a bővebb információkért, valamint elérhetőségeinkért: autokarpitozas.hu webcímen. Új autójánál extraként a gyári bőrkárpit ára akár a milliós nagyságrendet is elérheti, Mi annak az árnak töredékéért vállaljuk. Igény szerint lefestjük bőr könyöklőjét, kijavítjuk a macskakaparások nyomait, lebőrözzük kormányát, kézifékét, váltószoknyáját. Felújítjuk motorülését, autóülését, ülésfűtését.

Kárpitos - Kreatív Otthon Bútorstúdió

Kárpitos - Kreatív Otthon Bútorstúdió

A kárpitozás kiváló megoldás, ha szeretné felújítani bútorait, új színt vinne a lakásába, de szívesen megőrizné annak eredeti hangulatát. A bútorkárpitozás rengeteg gyönyörű fotelt, széket, kanapét és ülőgarnitúrát mentett már meg az enyészettől. Érdemes elgondolkodnia a kárpitos bútorok felújításán, hiszen munkával, hozzáértéssel, odafigyeléssel és a szövet cseréjével csodákat lehet művelni. Az eredmény egy olyan bútor lesz, amelynek élettartama jóval meghaladja a legtöbb ma elérhető darabét. Nézzen be hozzánk!

Tuti menü