Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorszövet, kárpitos képes leírás - Lakástextil, lakástextiliák.tlap.hu
részletek »

Bútorszövet, kárpitos - Lakástextil, lakástextiliák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakastextil.tlap.hu » Bútorszövet, kárpitos
Keresés
Találatok száma - 26 db
Hemma függöny és lakástextil

Hemma függöny és lakástextil

Fő tevékenységünk a függönyözés .Szolgáltatásaink: tervezés, kivitelezés, helyszíni felmérés, függöny, kárpit anyagválasztás, tanácsadás, karnis, roló, függöny fazonok, egyedi megoldások tervezése. Függöny, párna, ágytakaró méretre varrás, karnis sín és függöny szerelés . Lakberendezési tervezés és kivitelezés látványtervek készítése igény szerint. Kínálatunkban megtalálható: fényáteresztő függöny, sötétítő függöny , lapfüggöny ,római roló, függöny kiegészítők, lakástextil, karnis ,ágytakaró, párna.

Kárpit Doktor

Kárpit Doktor

- Hagyományos és korszerű technológiákkal egyedi és sorozatgyártásban jelentkező kárpitozott bútorok javítását, karbantartását, figyelembe véve az ergonómiai és fiziológiai követelményeket. - Kárpitozott bútorok szét - és összeszerelését, szükség szerinti átalakítását, különös tekintettel a kárpitozott bútorral szemben támasztott szilárdsági, tartóssági és stabilitási követelményekre. - Különféle igény szerint készítünk ülő - és fekvőfelületekre párnázatot (fix és szabad párnákat) osztott, bordázott, mélytűzött kivitelben textíliával, műbőr vagy eredeti bőr felhasználásával. - Belső terek nyílászáróinak (ajtók) párnázását hang - és hőszigeteléssel, hagyományos vagy korszerű anyagok felhasználásával, változatos kivitelben. - Belső terek falainak borítását textíliával ill. műbőrrel. - Belső terek nyílászáróinak függönyözését, másod függöny drapéria szerkesztését, szabását, varrását és felszerelését. - Járművek (repülő, hajó) kárpitozott részeinek (ülés, támla, könyöklő, mennyezet, ajtók,) javítását, azok szét - és összeszerelését, belső kárpitozását. - Antik bútorok korhű átdolgozása restaurálás" szintjén, a korra jellemző anyagok és díszítőelemek felhasználásával (rojtok, bojtok, paszományok, gombok és díszszegek).

Arany Fotel Kft.

Arany Fotel Kft.

Üdvözöljük az Arany Fotel Kft. honlapján! 1991-ben alakult cégünk bútorszövetek, függönyök és kárpitoskellékek kereskedelmével, valamint kárpitozással, függönyözéssel, és lakberendezéssel foglalkozik. Üzletünkben megtalálható minden, ami egy enteriőrt felöltöztethet és otthonossá tehet. Munkatársaink segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb bútorszöveteket, segítséget nyújtanak otthona berendezésében, megtervezik és elkészítik függönyeit, felújítják bútorait.

Arteon

Arteon

Közel tíz éve különleges minőségű textiliákból választhatja ki otthona függönyét, fali- és bútorkárpitját ha betér Andrássy úti üzletünkbe.

Empír Enteriőr

Empír Enteriőr

Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy kecskeméti függönyszalonunk után, megnyitottuk budapesti üzletünket. Eddig főleg lakástextíliák forgalmazásával foglalkoztunk, de a változó piaci igények miatt tevékenységi körünket és termék kínálatunkat kibővítettük exkluzív tapétákkal, bútorokkal, belsőépítészeti dekorációs elemekkel valamint szőnyegekkel. Az évek során szerzett tapasztalataink segítenek abban, hogy megrendelőink problémáira komplex megoldást nyújtsunk. Kollekciónkat úgy válogatjuk, hogy a vevőink árban és minőségben megtalálják a számukra megfelelő termékeket. Választékunk ebben a minőségben egyedülálló a hazai piacon. Speciális lángmentes anyagainkat (tapéta, textil) közületek, szállodák figyelmébe ajánljuk. A nemzetközi kiállításokat és vásárokat rendszeresen látogatjuk, az itt szerzett tapasztalatainkat a hazai piacon kamatoztatjuk, az aktuális trendeket nyomon követjük és üzletünkben bemutatjuk.

Pié Enteriőr

Pié Enteriőr

Pontos - Igényes - Értékes Munkánk során mindig törekszünk a harmónia megteremtésére, és az egyéni igények megvalósítására. Először segítünk az anyagok válogatásában nemcsak egy, hanem több partnerünknél. A szakmai hozzáértés nélkülözhetetlen az igényes belső kialakításában. A felmérés során, a helyszínen lehet megnézni és kiválasztani az anyagmintákat, egyeztetve a környezet stílusával, színeivel és a fényviszonyokkal. Részletes számításokat készítünk a méretek és a választott anyagok alapján. Továbbítjuk és követjük az Ön megrendelését. Elkészítjük a kivitelezési terveket, és a munkát folyamatosan ellenőrizzük. Személyesen irányítjuk a karnisok és szerkezetek szerelését. Végül kiszállítjuk a kész függönyöket, a helyszínen vasaljuk és felrakjuk.

Őkelme lakástextil

Őkelme lakástextil

Hagyományos és modern mintás bútorszöveteinket 140-280cm szélességben forgalmazzuk. A kárpitként való felhasználáson kívül anyagaink jól használhatók falvédőnek,meleg fogó térelválasztónak, vastag sötétítőnek. Textíliáink Európa nagy gyártóitól kerülnek ki és a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Üzletünkben azonnal, készletről is vásárolhatnak.

Bútordoktor

Bútordoktor

Honlapunk célja, hogy tájékoztassuk Önt antik, modern vagy styl bútorának felújításával kapcsolatos lehetőségeiről. "Bútordoktornál" a kárpitos és az asztalos munkák elvégzéséről, továbbá két bútorszövet kereskedésről is gyűjthet információkat. Forgalmazott termékeinket e-mailes vagy telefonos rendelés esetén GLS csomagküldő szolgálattal, utánvét lehetőségével eljuttatjuk Önhöz.

Lordex

Lordex

Ülőgarnitúrák, fotelek, franciaágyak, asztalok és szekrények, függöny és egyéb lakástextil a kifinomult elegancia jegyében. Bútoraink saját gyártásúak, Magyarországon készülnek, kárpitos, asztalos és fafaragó szakemberek által, egyedi méret és rendkívül gazdag bőr-, műbőr-, textilbőr-, textil-kárpit választási lehetőséggel. A kényelmi szempontok figyelembevételével, lehetnek kemény, félkemény, puha komfortfokozatúak. Jöjjön el üzletünkbe, foglaljon helyet, és győzödjön meg bútoraink legmagasabb igényeket is kielégítő színvonaláról! Bútorainkon kívül lakberendezéshez szükséges lakástextíliákat: bútorszöveteket, sötétítő függönyöket, fényáteresztő függönyöket is talál kínálatunkban. Szolgáltatásaink között megtalálható a függönyök, az ágytakarók tervezése, varrása, továbbá a karniskészítés is. Kérése szerint lakberendező kollegáink segítségével megtervezzük és berendezzük helyiségeiket. Elérhetőségeinken keressen bizalommal!

Hirdetés
Szilutext

Szilutext

A Szilutext Kft. 1998-ban alakult meg. Az alapítók tíz év tapasztalatát hozták magukkal a vállalkozásba. A cég fő tevékenysége, mely kezdetben bútorszövet forgalmazása volt nagybani felhasználók számára, az évek során kiskereskedelmi tevékenységgel is kiegészült. A Magyarországon gyártott termékek mellett a forgalmazásban egyre nagyobb teret nyertek importált szövetek, melyek beszállítói között számos minőségi termékeket gyártó európai és tengerentúli vállalat is szerepel. Ennek következtében a cég kínálatában a könnyen megfizethető és a luxus színvonalú textíliák egyaránt megtalálhatók. A piac igényeihez való alkalmazkodás jegyében a vállalat tevékenységi köre bútorszövetgyártással is bővült, hazai és import alapanyagok felhasználásával. Ugyancsak a választék szélesítése céljából a cég által forgalmazott termékek között ma már falikárpit, műbőr, szivacs és kárpitoskellékek is szerepelnek. A Szilutext Kft. fő célja, hogy tevékenységét folyamatosan bővítve, a piac jellemzőit figyelembe véve a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsa vásárlóinak.

Stylfa

Stylfa

Vállaljuk: Kárpitozott bútorok, szállodai, éttermi padok gyártását Matracok, párnák, ágyrácsok forgalmazását Bútorszövetek forgalmazását Méretre gyártott konyhabútorok tervezését, kivitelezését MDF és TÖMÖRFA ajtólapok méretre gyártását Kanadai rendszerű TOLÓAJTÓK méretre gyártását Dekor konyhai munkapultok forgalmazását Márvány, gránit, mészkő anyagú pultok, párkányok, forgalmazását Beépíthető háztartási gépek forgalmazását Beépített szekrények elkészítését! Komplett gardrob szobák beépítését Üzlet és iroda berendezések megvalósítását Egyedileg, fénykép alapján fába égetett képek elkészítését Beltéri lépcsők legyártását Beton lépcsők burkolását Egyéb bútor és asztalos ipari munkák elvégzését

Kárpitozott franciaágyak, heverők

Kárpitozott franciaágyak, heverők

Kárpitozott ágyak Heverők, franciaágyak A kárpitozott heverők és franciaágyak a klasszikus értelemben vett "ágyak" a modern szövet választási lehetőségekkel szinte minden meglévő bútorához illeszthetők. A kárpit melegsége, színvilága nem csak barátságos, de izgalmas enteriőrt biztosít otthonának.

Aktív Kárpitos Kft.

Aktív Kárpitos Kft.

Tapasztalat, minőség, megbízhatóság, gyorsaság. Több mint 25 év kárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére, bármilyen jellegű kárpit probléma esetén. # Kiszakadt a szövet? # Bőrbútor javításra van szüksége? # Bútorával problémák vannak? # Eltörött a rugó? # Autókárpitozásra lenne szüksége? # Elöregedett a szivacs? # Kiszakadt a bőrkárpit? # Vagy csak lecserélné a kárpit színét? Forduljon hozzánk bizalommal: bőrbútor javítási és autókárpitozási szakterületünkön kívül is bármilyen, kárpitos feladatokat igénylő gondját-baját megoldjuk. Budapesti kárpitos munkák helyszíni kiszállással is!

Kárpitszervíz

Kárpitszervíz

Szeretne lakását szép bútorok által még szebbé tenni? Ez természetes, mindenki szeretne egy szemet gyönyörködtető látványban részesülni, azonban ez csak a megfelelő minőségű dekoratív bútorokkal lehetséges. Mivel egy lakásfelújítás során nem elhanyagolható költség az új bútorok megvásárlása, legtöbb esetben a bútorok felújítása az észszerű megoldás. Ebben leszünk az Ön segítségére, nem kell új bútorokat vásárolnia, szakszerű felújítást ajánlunk, ami által egy új bútorvásárlásához képest akár 70%-ot is spórolhat. A baloldali menüben megtalálhatja az eddig elvégzett munkáinkból készült összeállítást, hogy betekintést nyerhessen cégünkbe. Megrendelőink a képgalériánkban található bútorokat a felújításunk után boldogan vették át. Örömünkre szolgál igényeinek teljeskörű, és szakszerű kielégítése. Legfőbb célunk, hogy Önt boldognak, és elégedettnek lássuk. Bútorok: * Bőr bútorok szakszerű javítása, festése áthúzása. * Antik, Modern, Styl Bútor kárpitozása, javítása, politúrozása, felújítása, restaurálása * Heverők Fotelek Székek kárpitozása javítása * Bőr bútorok javítása, bőrözése, festése, részleges javítása * Still bútorok javítása kárpitozása * Rusztikus bútorok javítása kárpitozása * Hagyományos bútorok javítása és felújítása. * Ajtókárpitozás készítése. * Szállodák , panziók , közintézmények bútorainak akár helyszíni javítása is.

Bútorfelújítás, kárpitozás

Bútorfelújítás, kárpitozás

Budapesti telephelyünkön bútorok felújításával, restaurálásával, valamint igényes kis szériás, és egyedi kárpitos-bútorok gyártásával, tervezésével foglalkozunk immár több mint tíz éve. A megrendelőkkel személyes egyeztetés során határozzuk meg a teendőket, akár felújításról, akár új termék előállításáról van szó. Termékeink fő méretei, komfortfokozata, bevonóanyaga (bútorszövet, valódi bőr) kívánság szerint meghatározható, de a lábak formája (egyenes, esztergályozott, barokk, vagy faragott) is személyre szólóan készül a bútorhoz. A látszó farészek színe katalógusból kiválasztható. Restaurálási tevékenységünk a régi politúrozott bútoroknál csúcsosodik ki. Itt a kézi politúrozás, faragás, nádazás, aranyozás mind szerephez juthat mire a bútor ismét elnyeri eredeti állapotát. A jellemzően sok kézimunkát igénylő tevékenység a kiváló szakemberek lelkiismeretes munkájának köszönhetően az elmúlt években sok elismerést váltott ki. Mindezeket a munkákat az ország egyik legigényesebb bútorszövet-választékát felsorakoztató cég anyagaiból kínáljuk a Lomb utcai üzletünkben!

Kárpitos ipari kft.

Kárpitos ipari kft.

Cégünk 1951-ben alakult, mint Kárpitos Ipari Szövetkezet. 2007-ben átalakultunk és azóta Kárpitos Ipari Kft néven működünk tovább. Munkáink során a tradicionális, hagyományos kárpitozási eljárások mellett a modern anyagok és technológiák is szerepet kapnak. Tevékenységünk: - Új kárpitos bútorok gyártása: nappali garnitúrák, fotelek, franciaágyak, heverők gyártása akár egyedi méretben is. - Kárpitozás, antik bútor felújítás: Díjtalan helyszíni felmérés, vagy online árajánlatkérés után vállaljuk rövid határidővel modern, és antik bútorok szakszerű kárpitozását teljes asztalos munkával, fényezéssel magánszemélyek, és közületek részére egyaránt. - Ajtókárpitozás: Vállaljuk lakások, irodák ajtóinak bőrrel, műbőrrel történő kárpitozását, hő, és hangszigetelését. - Bútorszövetek: Üzletünkben főleg saját importból származó modern, és antik bútorszövetek széles kínálatából választhatja ki az önnek és bútorának a legmegfelelőbbet.

Keller Lakástextil, Pécs

Keller Lakástextil, Pécs

A keller lakástextil tulajdonosa. 1991-ben alapítottam meg a cégemet. Jelenleg 5 alkalmazottal dolgozok. Anyagaink jelentős részét közvetlenül importáljuk Belgiumból, Csehországból, Törökországból, Nénetországból és lengyelországból. Csak első osztályú anyagokat forgalmazunk. Anyagainkat belföldön értékesítjük. Az egész ország területén vannak üzleti partnereink. A megrendelt árut túrajárattal juttatjuk el. Vevőink bútorgyártók, kárpitosok és lakástextil kiskereskedők, illetve közületi megrendelők. A partnereink többségével már kezdetek óta együtt dolgozunk. Széles anyagválasztékot kínálunk közvetlenül raktárról. Ezenkívül beszerzéseink nagy tételben fogynak, ezért a kiváló minőségű aruinkat kedvező áron kínáljuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlóink megelégedettségére. Kollégáink segítséget nyújtanak az adott bútortípus anyag és szinbeli kiválasztásában is.

Tuti menü