Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karnis képes leírás: Decora - Függőnyők [2. oldal]
részletek »

Karnis: Decora - Függőnyők [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: lakastextil.tlap.hu » Karnis
Keresés
Találatok száma - 20 db
Decora

Decora

A Decora egy olyan szervezet, amelynek minden tagja folyamatosan arra törekedik, hogy a legjobb minőséget szolgáltatasson az ügyfelek, részvényesek és az alkalmazottak számára, amelyek eleget tesznek elvárásainak. Vezető belsőépítészeti kiegészítő termékek gyártói, emellett tőzsdén jegyzett vállalat vagyunk. Belföldi és külföldi sikereink forrása az ügyfelek elégedettsége. Ezt a folyamatosan bővülő termékválasztéknak és a termékeink minőségének a javításával érjük el, amelyen szakemberek csoportja dolgozik. Célunk a lehető legjobb minőségű és az ügyfelek igényeihez legjobban hozzáigazított termékek széleskörű választékának a biztosítása. Az általunk gyártott termékek minőségének és az alkalmazottjaink munkakörülményeinek a javításához gondosan átgondolt befektetésekkel folyamatosan bővítjük és modernizáljuk vállalatunk logisztikai és műszaki infrastruktúráját. Igyekszünk megtartani dinamikus fejlődésünket, ezért nyitottak vagyunk az új ötletekre és innovációs megoldásokra, amelyek hatással lehetnek cégünk értékének növekedésére részvényeseink, dolgozóink, és ügyfeleink számára egyaránt.

Gardinia karnisok, árnyékolók

Gardinia karnisok, árnyékolók

Gardinia fém és fa karnisok, komplett illetve egyedi kivitelben, alumínium és műanyag reluxák többféle színben, normál és hőtükrös vászonrolók nagy választékban, alumínium és műanyag függönysínek többféle hosszúságban, bambusz rolók nagy választéka, zebra (dupla) rolók, szalagfüggönyök, lapfüggöny sínek.

Függőnyők és karnisok széles választékban

Függőnyők és karnisok széles választékban

Mutassa meg egyéniségét lakása berendezésében is! A megfelelő tapéta megadja a helyiség alaphangulatát, legyen szó konyháról, nappaliról vagy gyerekszobáról. Tapétáink között talál kedvező árú, praktikus darabokat és igazán exkluzív selyemtapétákat is. Katalógusainkban biztosan megtalálja az Önnek tetsző színeket és mintákat. Hasonlóan széles karnis kínálatunk a vitrázsoktól egészen a divatos panelfüggönyöket rögzítő karnisokig terjed. Áruházunkban elérhetőek egyéb fal- és függönydekorációk is.

Tuti menü